پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۳:۲۳

مختارزاده به مهر خبرداد:

اعزام اسكي بازان خراساني به ليگ شيراز/ برنامه‌اي كه با عدم بارش برف اجرايي نشد

اعزام اسكي بازان خراساني به ليگ شيراز/ برنامه‌اي كه با عدم بارش برف اجرايي نشد

مشهد خبرگزاري مهر: رئيس هيئت اسكي خراسان رضوي از اعزام تيم اسكي آلپاين خراسان رضوي به مسابقات ليگ "شهرنشينان" خبر داد و اظهار كرد: تيم اسكي آلپاين خراسان رضوي متشكل از سه اسكي‌باز رده بزرگسالان استان به منظور شركت در اين دوره از مسابقات به شيراز اعزام مي‌شوند.

عليرضا مختار زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد: هيئت اسكي خراسان رضوي در حال حاضر  با همكاري پيست اسكي شيرباد فعاليت هاي آموزشي خودش را انجام مي دهد و علاقه مندان و افرادي كه در هيئت ثبت نام كرده‌اند آخر هفته‌ها به پيست شير باد اعزام و در آنجا آموزش ديده و تمرينانشان را دنبال مي كنند.

وي افزود: هيئت اسكي استان با همكاري مسئولان پيست اسكي شير باد اقدام به برگزاري رايگان كلاس هاي آموزشي براي بچه هاي زير 12 سال كرده و علاقه مندان مي توانند با مراجعه به هيئت اسكي خراسان رضوي و ثبت نام در اين دوره هاي آموزشي از اين دوره هاي رايگان استفاده كنند.

مختارزاده در ادامه با اشاره به اعزام تيم اسكي آلپاين خراسان رضوي به مسابقات ليگ "شهرنشينان"در استان فارس اشاره و اظهار كرد: تيم اسكي آلپاين خراسان رضوي در رده بزرگسالان متشكل از سه اسكي باز خوب استان به نام هاي دامون عليان، مجيد شاهوردي وعلي حسيني به شيراز اعزام خواهند شد تا در مسابقاتي كه در دو روز آينده برگزار مي شود شركت كنند.

وي همچنين به اختصاص سه يا چهار مكان ويژه تيوپ سواري در مشهد اشاره و ابراز كرد: قرار است با همكاري شهرداري سه يا چهار مكان مناسب براي تيوپ سواري در زمستان اختصاص داده شود تا علاقه مندان بتوانند در مكاني مناسب و كم خطر از اين تفريح زمستاني بهرمند شوند اما عدم بارش برف در مشهد باعث شده تا اين برنامه و طرح هيئت اسكي تا امروز اجرايي نشود.

 

 

کد خبر 2223154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha