۱۴ بهمن ۱۳۹۲، ۱۷:۵۲

انصاری:

پرفسور ثبوتی جایگاه ارزشمندی در صحنه ملی و بین المللی دارد

پرفسور ثبوتی جایگاه ارزشمندی در صحنه ملی و بین المللی دارد

زنجان -خبرگزاری مهر: استاندار زنجان با بیان اینکه پرفسور یوسف ثبوتی جایگاه عالیقدر و ارزشمندی در صحنه ملی و بین المللی دارد، گفت: تصمیمی در سال 89 برای تغییر ریاست دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان گرفته شد بی حرمتی به استاد، دانشگاه و دانشجویان بود.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری ظهر دوشنبه در آئین تودیع و معارفه روسای دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان، با تاکید بر اینکه پرفسور یوسف ثبوتی به عنوان بنیانگذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی قرار نبود مدام عمر رئیس این دانشگاه باشند افزود: کاری که در سال 89 در این دانشگاه صورت گرفت بی حرمتی به استاد، دانشگاه و دانشجویان بود و برخی افراد حرمت استاد و دانشگاه را شکستند.

وی با استناد به سخنان دکتر سعدالله نصیری قیداری نماینده آن زمان مردم زنجان و طارم در مجلس افزود: این کار مقام معظم رهبری را نیز آزرده‌خاطر کرده بود و ایشان به وزیر وقت دستور داده بودند رضایت پرفسور ثبوتی را جلب کنند منتها آقای ثبوتی راضی به ملاقات با وزیر نشد.

استاندار زنجان افزود: تجربه مدیریت های گذشته تجربه‎ای شد تا انسان‎های بزرگ برای مناصب بزرگ انتخاب شوند.

استاندارز نجان تاکید کرد: سیاست دولت جدید به گونه‎ای باشد که مردم برای بار دیگر دل‌سوزی مسوولان را باور کنند.

انصاری تاکید کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان حاصل عزم و اراده و فداکاری فرزندان همین شهر بود که با همراهی و همدلی مردم فعالیت آن محقق شد و امروز شاهد فعالیت این بنای خلل‌ناپذیر هستیم.

وی، در ادامه با اشاره به تلاش های صورت گرفته در حوزه علمی و دانشگاهی کشور، فرایند موجود را در راستای توسعه علمی و دانشگاهی نیازمند توسعه عنوان کرد و  گفت: برکاتی که دانشگاه‎ها برای جامعه دارند بر کسی پوشیده نیست و فعالیت دانشگاه تحصیلات تکمیلی نیز در این زمینه بسیار بارز است.

کد خبر 2227958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha