پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۴۳

ثبت میکروارگانیزم‌های 3 کشور در مرکز ذخایر ژنتیکی ایران

ثبت میکروارگانیزم‌های 3 کشور در مرکز ذخایر ژنتیکی ایران

محققان 3 کشور میکرو ارگانسیم‌ها خود را برای شناسایی، ثبت و ذخیره سازی آنها به مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ارسال کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، صدور شماره دسترسی از سوی مجموعه‌های كشت میكربی معتبر، یكی از شروط اصلی انتشار میكروارگانیسم‌ها در مجلات معتبر علمی به شمار می‌آید و محققان مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با ایجاد بانک میكروارگانیسم‌ها توانسته اعتماد دانشمندان سایر كشورها را در سپردن سویه‌های میكربی جدید خود به این بانک جلب کنند.

در این راستا 5 سویه پروکاریوتی که امید آن می‌رود در آینده به عنوان سویه‌های شاخص معرفی شوند، از سوی آنتونی ونتوزا دانشمند برجسته كشور اسپانیا جهت نگهداری و انجام مطالعات كنترل كیفی به این بانک ارسال شد.

این سویه‌ها با نام‌های علمی Aquisalimonas، Halopenitus، Halorubrum  و Fodinicurrata از سوی کشورهای اسپانیا، آفریقای جنوبی و برزیل جدا سازی شده‌اند و از ارزش تاکسونومیک برخوردار هستند.

جلب اعتماد دانشمندان صاحب نام جهان در پذیرش مركز ملی ذخایر ژنتیكی و زیستی ایران به عنوان یك كلكسیون كشت میكربی استاندارد، همواره در دستور كار این مركز بوده است كه این استراتژی با برنامه ریزی صحیح  و تلاش مدیریت و متخصصان آن در پیاده سازی استانداردهای شناسایی و نگهداری میكروارگانیسم‌ها در حال تحقق است.

بدین ترتیب ورود سویه های جدید نام مرکز ملی ذخایر ژنتیکی  و زیستی را با برند IBRC در محافل علمی بین المللی می شناساند.

کد خبر 2248993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha