پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ اسفند ۱۳۹۲، ۹:۲۷

مانی فر با مهر مطرح کرد:

بلندترین یادمان شهدای گمنام کشور در قزوین افتتاح می شود

بلندترین یادمان شهدای گمنام کشور در قزوین افتتاح می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرفنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: بلندترین یادمان شهدای گمنام کشور فردا پنج شنبه در قزوین افتتاح می شود.

حامد مانی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در مراسمی با حضور ایت الله باریک بین نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، مرتضی روزبه استاندار و جمعی از مسئولان محلی فردا پنجشنبه همزمان با روز گرامیداشت شهدا، یادمان شهدای گمنام قزوین افتتاح خواهد شد.

مدیرفنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین افزود: ارتفاع سازه بیرونی این بنا که بلندترین یادمان شهدای گمنام کشور است 36 متر و ارتفاع سازه درونی 15 متر از سطح زمین مجاور است.

این مسئول بیان کرد: ترکیب این دو مقیاس با دو رویکرد برون گرا در مقیاس شهری و درون گرا در مقیاس انسانی و با استفاده از یک فرم واحد، ضمن سادگی در طرح دو مفهوم متضاد را القا می کند.

وی همچنین یادآورشد: سازه این پروژه از نظر کاربری در گروه سازه خاص بتنی، نوع فونداسیون شمع عمیق، جنس ازاره پایه ها از سنگ مصنوعی و نمای ساختمان از سنگ است.

مانی فر همچنین یادآورشد: مطالعه این پروژه در سال 1386 شروع شد و عملیات اجرایی نیز در 1387 آغاز شده است.

برای ساخت المان شهدای قزوین 20 میلیارد ریال هزینه شده است.

منوچهر حبیبی معاون عمرانی استانداری قزوین هم در این باره به خبرنگار مهر گفت: يكي از مهمترين وظايف و رسالت هاي ما ترويج فرهنگ ايثار و شهادت است و اين فرهنگ هم تا مادامي كه زنده و پوياست در جامعه بعنوان يک فرهنگ برتر و والا تلقی می شود و جامعه هم از هر آسيب و گزندي مصون و محفوظ خواهد بود، آن چيزي كه ما را در اين معادلات جهاني و در اين مناقشه هاي جهاني در هشت سال دفاع مقدس و در مواجه هاي گوناگون با استكبار به پيروزي رساند همين فرهنگ ايثار و شهادت است.

وي بیان کرد: مهمترين وظيفه ما همان دغدغه هاي  مقام معظم رهبري است كه در اين راستا بايد كارهاي اساسي و پايه اي صورت گيرد حتی در حوزه فرهنگ پايه دستگاههاي اجرايي مشارکت کنند.

حبيبي در خصوص زنده نگهداشتن ياد شهداء افزود: يكي از كارهاي فرهنگي زنده نگهداشتن ياد و نام شهداء است و احداث اين يادمان ها باعث می شود كه آيندگان آنها را به فراموشي نسپارند.

این مسئول تصریح کرد: شهدا سند حقانيت نظام و انقلاب هستند و همه باید بدانیم كه جوانان اين مرز و بوم شهدا و جانبازان چه جان فشاني هايي كردند تا دين پايدار بماند.

کد خبر 2254728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha