پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۳۳

اسماعیل نیا در گفتگو با مهر:

ضرورت توجه به دغدغه‌های رهبری در عرصه فرهنگ/ با نفوذ فرهنگ بیگانه مقابله شود

ضرورت توجه به دغدغه‌های رهبری در عرصه فرهنگ/ با نفوذ فرهنگ بیگانه مقابله شود

مشهد – خبرگزاری مهر: نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان حوزه فرهنگ باید به دغدغه های رهبری در این عرصه توجه داشته باشند.

محمد اسماعیل نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متولیان امر فرهنگ کشور باید با دارا بودن بودجه فرهنگی،  دغدغه های رهبری را برطرف کرده و مانع ترویج فرهنگ بیگانه شوند.

وی ادامه داد: نگاه به مقوله فرهنگ باید نگاهی ویژه و از سردغدغه مندی باشد زیرا این حوزه بسیار حساس  و با اهمیت و در حقیقت شاکله نظام اسلامی است.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مقابله با نفوذ فرهنگ بیگانه، عنوان کرد: فرهنگ مبنای هر تغییر و تحولی است و جامعه ای که از فرهنگ خود بی بهره باشد به سعادت دست نمی یابد.

اسماعیل نیا یادآور شد: جلوگیری از نفوذ فرهنگ غیرخودی و تامین نظرات رهبری نیازمند حرکت های جهادی و امیدبخش است و در این عرصه نباید ذره ای غفلت و کوتاهی کرد.

به گفته وی فرهنگ لازمه توسعه و پیشرفت است و اگر در این حوزه دچار عقب ماندگی باشیم در سایر حوزه ها نیز نمی توانیم به پیشرفتی دست یابیم.

کد خبر 2262366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha