عیسی امام در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: با توجخ به نقشه جغرافیا و همچنین مطابق سوابق تاریخی دریای کاسپین که به اصطلاح امروزی خزر نام دارد دولت محترم در جهت تعیین مرزهای استان گلستان و مازندران مصوبه ای مبنی بر الحاق میانکاله و برخی روستاهای این منطقه به گلستان را تصویب کرد.
وی افزود: این اتفاق با توجه به این که بعد از تقسمات کشوری سال های دور مدتی گلستان جزوی از مازندران به شمار می رفت پیش بینی می شد این مصوبه حساسیت هایی را به دنبال داشته باشد و در همین زمینه برخی مسئولان مازندران و نمایندگان پیگیری مجدانه ای برای لغو این مصوبه داشتند.
وی بیان کرد: پس از جدایی گلستان سال های زیادی مرزهای دو استان مشخص نبود و این اتفاق مشکلات زیادی را برای گلستان چه از نظر توسعه ای و چه از نظر اقتصادی ایجاد کرده بود که خوشبختانه پس از روی کار آمدن دولت جدید و پیگیری نمایندگان مرزی بندی دو استان مشخص شد.
امامی خاطرنشان کرد: نمایندگان مازندران بسیج شدند تا دولت مصوبه را پیس بگیرد که خوشبختانه این مصوبه در مجلس بررسی شد و اعلام شد که از نظر قانونی مورد تایید است.
وی اذعان کرد: در نامه ای که به دکتر لاریجانی ریاست مجلس داشتم، به این نکته تاکید کردم که مصوبه اخیر دولت بعد از 15 سال بارقه هایی از امید را در توسعه گلستان و سرمایه گذاری در تنها جزیره شمال ایران ایجاد کرده است.
نماینده مردم گرگان و آقلا قلا اضافه کرد: در این نامه به مستندات تاریخی در محافل علمی و دانشگاهی ایران و جهان اشاره کردم که خلیج گرگان بخشی از پهنه آبی دریای کاسپین که امروزه خزر نام دارد است و همراه با شبه جزیره میانکاله جزء سرزمین گلستان بوده و مصوبه اخیر دولت نیز در همین راستا است.
وی با بیان این که با پیگیری نمایندگان راه آهن گلستان مستقل شد اذعان کرد: استقلال برق منطقه ای گلستان، مرز بندی شرقی و جنوبی استان با سمنان و خراسان شمالی و پیگیری محیط زیست و منابع طبیعی میانکاله از جمله برنامه هایی است که در ادامه در نظر داریم بررسی کنیم.
نظر شما