۲۱ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۵۸

حجت الاسلام بنایی:

امام خمینی(ره) موجب حفظ و بقای ارتش شد

امام خمینی(ره) موجب حفظ و بقای ارتش شد

قم - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار قم در جلسه استانی ستاد بزرگداشت ارتش گفت: امام خمینی(ره) موجب حفظ و بقای ارتش شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در جلسه ستاد بزرگداشت ارتش گفت: امام خمینی(ره) در شرایط سخت نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و با وجود اقدامات خرابکارانه منافقین موجب حفظ و بقای ارتش شد.

معاون استاندار قم با اشاره به این که ما مدیون دلاوری‌ها و سلحشوری‌های ارتش هستیم تصریح کرد، همه ما وظیفه داریم در فرصتی که به وجود آمده از فداکاری های دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی تقدیر نماییم.

حجت الاسلام بنایی تأکید کرد: مدارس و دانشگاه‌های استان با هماهنگی یگان‌های ارتش مستقر در استان از پیشکسوتان و ایثارگران ارتش در جهت تبیین سحلشوری این عزیزان بهره‌مند شوند.

وی ضمن تشکر از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به دلیل تشکیل ستاد بزرگداشت ارتش در استان براستفاده از موقعیت نماز جمعه روز 29 فروردین و مراکز آموزشی تأکید کرد.

گفتنی است ستاد بزرگداشت ارتش برای اولین بار در استان قم به همت اداره کل حفظ آثارو نشر ارزشهای دفاع مقدس استان تشکیل شده است.
 

کد مطلب 2267947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha