پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶

محمدی:

اقتصاد و فرهنگ و تکیه بر مدیریت جهادی نقشه راه مدیران قزوین باشد

اقتصاد و فرهنگ و تکیه بر مدیریت جهادی نقشه راه مدیران قزوین باشد

قزوین- خبرگزاری مهر: نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد و فرهنگ و تکیه بر مدیریت جهادی باید به عنوان راهبرد و نقشه راه مدیران قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیران دستگاه های اجرایی استان ظهر چهارشنبه با نائب ئییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

داود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: بی شک مدیران استان باید با برنامه ریزی اصولی و استراتژیک در حوزه های کاری خود به  توسعه و پیشرفت قزوین کمک بیشتری کنند.

وی کمبود اعتبارات و پروژه های نیمه تمام عمرانی را از جمله مشکلات استان برشمرد و افزود: امروز دیگر فرصتی برای آزمون و خطا و به هدر دادن منابع موجود نیست و بی تردید برنامه ریزی اصولی می تواند بیشترین بهره وری و اثربخشی را در بهبود وضعیت موجود داشته باشد.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهارداشت: دوحوزه اقتصاد و فرهنگ و تکیه بر مدیریت جهادی باید به عنوان راهبرد و نقشه راه مدیران در نظر گرفته شود و مدیران با برنامه زمانبندی شده و قابل ارزشیابی تلاش های خود را به اجرایی کردن شعار سال معطوف دارند.

وی با اشاره به مضایق و محدودیت اعتبارات گفت: مدیران باید با کلی نگری و پرهیز از برنامه های جزئی در راستای فعالیتهایی اهتمام ورزند که منفعت آن نصیب بخش زیادی از مردم  استان شود و بودجه محدود استان صرف فعالیت های جزئی و بخشی نگری نشود.

محمدی افزود: نگاه فرابخشی و توجه به هماهنگی های بین بخشی در راستای همگرایی و هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت های موجود استان و تجمیع و تمرکز توانمندی ها برای نیل به اهداف واحد می تواند آثار مطلوبی را برای مردم استان به ارمغان آورد.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی برنامه ریزی را برآورد احتیاجات آینده و تامین منابع برای تامین رفع نیاز ها  احتیاجات دانست و بیان کرد: اشراف کامل مدیران نسبت به اسناد فرادستی به ویژه سند چشم انداز و برنامه پنجم توسعه و ظرفیت های قانون بودجه سال 93 می تواند ما را در مسیر صحیح و رسیدن به مقصد کمک کند.

وی اظهارداشت:  در سال ۹۳ کشور وارد فاز اجرایی مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها خواهد شد که قطعاً این موضوع نیازمند برنامه ریزی دقیق مدیران و حرکت بر مدار سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.

نایب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در پایان از مدیرکل بازرسی استان خواست تا برنامه های ریزی های صورت گرفته پیرامون حرکت بر مبنای سیاستهای اقتصاد مقاومتی را توسط ادارات کل مختلف به طور منظم رصد و به وی گزارش کند.

در ادامه این دیدار مدیران استان ضمن برشمردن مشکلات و موانع کاری به تشریح اعم برنامه های خود برای اجرا در سال 93پرداختند.

کد خبر 2271917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha