پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۰۰

طلایی در جلسه شورایعالی خانه هنرمندان:

تخصیص 2هزار میلیارد از بودجه 16هزار میلیاردی شهرداری تهران به امور فرهنگی

تخصیص 2هزار میلیارد از بودجه 16هزار میلیاردی شهرداری تهران به امور فرهنگی

مرتضی طلایی نایب رییس شورای شهر گفت: امسال حدود 2000 میلیارد تومان از بودجه شهرداری تهران به صورت خالص به فعالیت‌های فرهنگی اختصاص یافته و در بودجه 16000 میلیاردی شهرداری 3 درصد نیز مقرر شده است که توسط دیگر سازمان‌ها و معاونت‌های شهرداری صرف این حوزه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای عالی خانه هنرمندان ایران در سال 1393 با حضور اعضا و مشاوران این شورا از جمله عزت‌الله انتظامی، محمد سریر، غلامحسین امیرخانی، حمید نوربخش، طاهر شیخ‌الحکماء، سیف‌الله صمدیان، علی رشیدی، معصومه مظفری، مریم زندی، ابراهیم حقیقی و... برگزار شد.

در این جلسه که از اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران نیز برای حضور و تبادل نظر در خصوص همکاری‌های فی‌مابین دعوت به عمل آمده بود، مرتضی طلایی، نایب رییس و عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران همچنین لواجو دبیر کمیته فرهنگی شرکت کرده بودند.

در ابتدای این جلسه محمد سریر رئیس شورای عالی ضمن خوش آمدگویی به اعضا و مشاوران خانه هنرمندان ایران و نیز اعضای حاضر کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، تعامل بین این دو نهاد را بسیار ضروری خواند و افزود: امروز خانه هنرمندان ایران به یکی از قوی ترین و موثرترین نهادهای فرهنگی و هنری کشور بدل شده و علی رغم محدودیت های مالی و امکاناتی توانسته است نقش بسزایی را در توسعه فرهنگی و هنری کشور ایفاد کند.

این استاد موسیقی در ادامه سخنان خود از کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران خواستار توجه بیشتر به این خانه و نیز استفاده از ظرفیت های آن در گسترش کمی و کیفی فرهنگ و هنر شهر تهران شد.

در ادامه این جلسه مجید سرسنگی، مدیرعامل خانه هنرمندان ایران ضمن ارایه گزارش مختصری از فعالیت‌ها و مسائل مالی این خانه گفت: متاسفانه یک تناسب منطقی بین فعالیت­های این خانه و کمک­هایی که به آن می شود نیست.

سرسنگی یادآور شد: خانه هنرمندان ایران تنها سازمان فرهنگی و هنری است که علی رغم تاثیرگذاری قابل توجه آن در حوزه فرهنگ و هنر، میزان کمک به آن از سوی شورای شهر هر سال کمتر می شود.

او در خاتمه سخنان خود از مرتضی طلایی و دیگر اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران خواست با حضور در این خانه و بررسی دقیق فعالیت های آن زمینه ای را فراهم کنند تا محدودیت­های مالی و امکاناتی این خانه در راستای اقدامات گسترده‌تر فرهنگی به حداقل میزان خود برسد.

مرتضی طلایی، نایب رییس و عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه ضمن سخنانی به اهمیت کار در حوزه فرهنگی و هنر تاکید کرد و افزود: متاسفانه علی‌رغم شعارهای همیشگی در حوزه فرهنگ و هنر، ما هر سال در تصویب بودجه سازمان‌های فرهنگی و هنری با مشکل روبرو هستیم. البته شهرداری معمولاً هر سال مبلغ نسبتاً قابل توجهی را به این حوزه اختصاص می‌دهد به عنوان مثال امسال حدود 2000 میلیارد تومان به صورت خالص به فعالیت‌های فرهنگی اختصاص یافته و در بودجه 16000 میلیاردی شهرداری 3 درصد نیز مقرر شده است که توسط دیگر سازمانها و معاونت‌های شهرداری صرف این حوزه شود.

طلایی در ادامه سخنان خود حمایت 400 میلیون در سال از خانه هنرمندان ایران را ناکافی دانست و گفت: با توجه به شناختی که من از این خانه و فعالیت های آن دارم کف حمایت شهرداری از این مرکز حداقل باید 20 میلیارد تومان در سال باشد.

وی در خاتمه سخنان خود خواستار تعامل هرچه بیشتر خانه هنرمندان ایران با شورای اسلامی شهر تهران شد و افزود: توقع ما آن است که خانه هنرمندان ایران به اتاق فکر فرهنگی و هنر شورای شهر تبدیل شود. ما خانه هنرمندان ایران را نماینده جامعه هنری کشور می‌دانیم و معتقدیم توجه به این نهاد به معنی توجه به هنر در همه ابعاد آن است.

 

کد خبر 2278399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha