۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۵۹

امیدی:

شورای چهارم نقش موثری در توسعه سرمایه گذاری در زنجان دارد

شورای چهارم نقش موثری در توسعه سرمایه گذاری در زنجان دارد

زنجان -خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای چهارم توسعه سرمایه گذاری در استان را اولویت کاری خود داده است، گفت: در راستای توسعه سرمایه گذاری در استان باید از ظرفیت های فکری، تخصصی، تصمیم گیری و ارتباطات فرا دستگاهی استفاده شود.

سعید امیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه دو دهه از عمر شوراها می گذرد افزود: در این مدت نقش موثر خود را عمران شهری داشته است. 

وی اظهار داشت: لازمه پیشرفت  تعامل بین شهرداری و شورای شهر است، با وجود اینکه اعمال سلیقه و اختلاف نظرها وجود دارد ولی باید تعامل بین دو نهاد مستحکم شود.

عضو شورای شهر زنجام، گفت: شورای چهارم عزم جدی دارد که پیوند خود را با سرمایه گذاران بخش خصوصی تقویت کند و تعامل با بخش خصوصی را اولویت کاری خود قرار داده است.

امید ی گفت: در راستای توسعه سرمایه گذاری در استان باید از ظرفیت های فکری، تخصصی، تصمیم گیری و ارتباطات فرا دستگاهی استفاده شود.

عضو شورای شهر زنجان تاکید کرد: اجرایی شدن این امر مهم منوط به خلق حماسه جهادی و حرکت شتابی است.

امیدی با اشاره به اینکه توسعه سرمایه گذاری استان در همه بخشها در اقتصاد استان بسیار موثر است گفت: اگر استان در همه حوزه ها سرمایه گذار جذب کند اقتصاد استان هم به واسطه آن توسعه می یابد.

عضو شورای شهر زنجان گفت: تعامل بین اعضای شورای شهر و شهرداران باعث پیشرفت شده و برنامه هایی که ارائه می شود در اجرا بتواند به بهبود شهر کمک کند و در وضعیت شهری تاثیرگذار باشد .

امیدی با اشاره به اینکه شورای شهر دور چهارم به بحث سرمایه گذاری و مقوله اقتصادی نگاه ویژه دارد افزود: باید سرمایه گذاری کلان در زمینه پروژ ه های شهری در زنجان صورت بگیرید و شهردار باید تلاش خود را در این زمینه صورت دهد تا شاهد سرمایه گذاری بخش خصوصی و همچنین سرمایه گذاری خارجی در زمینه اجرای پروژه های شهری باشیم.

وی تاکید کرد: شورای چهارم توسعه سرمایه گذاری در استان را اولویت کاری خود دارد و در این راستا برنامه ریزی های لازم را در دستور کار قرار داده است.

عضو شورای شهر زنجان، گفت: با توجه به اینکه پروژه ه سبزه میدان جزو پروژه های مهم شهر زنجان است فراخوان لازم برای جذب سرمایه گذار در سالجاری انجام گرفته است و در این میان پروژه های دیگر هم هستند. 

امیدی تاکید کرد: در بودجه سال جاری شهرداری پیوست سرمایه گذاری وجود دارد.

وی افزود: هر چقدر شورای شهر زنجان جلوتر آمده بهتر هز گذشته شده چرا که اعضای شوراها افرادی متخصصدر سیستم خود دارد .

عضو شورای شهر زنجان یادآور شد: شورای شهر زنجان 13 عضو دارد و این اعضا هر کدام در حوزه های مختلف متخصص هستند و هر کدام نقش موثری در شهر زنجان ایفا می کنند.

 

کد خبر 2279728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha