۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۰۶

جولايي:

درآمدزايي در هيئت شنا استان كردستان ضروري است

درآمدزايي در هيئت شنا استان كردستان ضروري است

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه ورزش شنا ايجاد درآمدزايي در هيئت شنا اين استان ضروري است.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد جولایی ظهر دوشنبه در مجمع انتخابات هئیت شنا، شیرجه و واترپلو اظهار داشت: شنا یکی از آموزه های دینی و از جمله تاکیدات مقام معظم رهبری است و باید به جد به آن پرداخت.

وی افزود: متاسفانه بحث درآمد زایی از استخرهاي موجود، هئیت شنای استان كردستان را به حاشیه رانده است و این امر صدمات زیادی را به پیگره ورزش استان كردستان به ويژه اين رشته وارد کرده است.

مدیر کل ورزش و جوانان استان کردستان بیان کرد: کردستان دارای پتانسیل های بالقوه ای از جمله استقامت، موقعیت جغرافیایی و آب های آزاد است که می تواند کردستان را در این رشته ورزشی قابل سرمایه گذاری کند.

جولایی در بخش ديگري از سخنان خود در اين جلسه یادآور شد: در حال حاضر هئیت شنا در پنج شهرستان استان كردستان فعال است و انتظار می رود با برنامه ریزی مناسب در تمامی شهرستان ها فعال شود.

وی ادامه داد: اداره کل ورزش و جوانان استان كردستان در هیچ یک از انتخابات هيئت هاي ورزشي نقش ندارد و رئیس هئیت با نظر مجمع به ریاست می رسد و ارائه برنامه روسای هئیت ها ضروری است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با اشاره به ظرفیت های اقلیمی استان کردستان گفت: کردستان ظرفیت برای تبدیل شدن به قطب ورزش ‌های مرتبط به آب‌ های آزاد را دارد و می‌ توان پایگاه ملی آب‌ های آزاد ورزش شنا را در این استان تشکیل داد.

جولایی اظهار داشت: لازم است برای توسعه ورزش شنای استان کردستان و نیز توجه به ورزش شنای بانوان استان فکری کرد تا توسعه و شکوفایی این رشته ورزشي نيز در آینده نزدیک فراهم شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تا هفته آينده کار راه‌ اندازی مجدد استخر ملک ‌نیا سنندج هم به اتمام می ‌رسد، افزود: بی ‌پولی مشکل اصلی هیئت‌ های ورزشی در كردستان است ولی هیئت ‌های کردستان اعتبار داشتند و حتی به حساب برخی هیئت ‌ها تا چند صد میلیون تومان هم واریزی شد ولی اين اعتبارات در محل هاي مناسبي هزينه نشد.

در اين مجمع محمدرضا منصوري براي مدت زمان چهار سال آينده به عنوان رئيس هيئت شنا، شيرجه و واترپلو استان كردستان انتخاب شد.

کد خبر 2280387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha