پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۵۱

اعلام آمادگی یونسکو برای ثبت محور تاریخی اصفهان/

ثبت پرونده محور تاریخی اصفهان توسط دولت ایران پیگیری شود

ثبت پرونده محور تاریخی اصفهان توسط دولت ایران پیگیری شود

مدیر کل یونسکو گفت: ثبت پرونده تاریخی فرهنگی طبیعی اصفهان بستگی به نظر و تلاش های دولت ایران دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، ایرینا بوکوآ عصر امروز پس از بازدید از میدان نقش جهان و در هتل عباسی اصفهان در جمع خبرنگاران در خصوص سفر خود به ایران و اصفهان اظهار داشت: به ایران آمدم تا با آثار جهانی ایران آشنا شوم به ویژه شهر اصفهان که سه اثر ثبت شده جهانی دارد.

وی افزود: اصفهان شهری مهم و یکی از میراث های بشری است که زیبایی منحصر به فرد دارد.

وی با اشاره به بازدید خود از میدان نقش جهان تصریح کرد: در میدان نقش جهان با دیدن نمایشگاهی که در وسط میدان برپا شده بود غمگین شدم البته متوجه شدم موقتی است. صنایع دستی بخشی از میراث فرهنگی اصفهان است و حضور غرفه های صنایع دستی در اطراف میدان نقش جهان امکان ایجاد توریسم پایدار فرهنگی را فراهم می کند. صنایع دستی یکی از شاخص های فرهنگی اصفهان محسوب می شود کارآفرینی بزرگی دارد.

خانم بوکوآ خاطرنشان کرد: خیلی خوشبختم تمام جنبه های میراث فرهنگی در اصفهان دیده می شود که باعث افتخار و غرور است و در بازدید از اماکن تاریخی اصفهان از نزدیک با کارگاه های مرمت صنایع دستی و غیره با جزئیات کامل دیدن کردند.

وی با اشاره به بازدید خود از میدان نقش جهان گفت: از گنبد مسجد امام و زیبایی منحصر به فرد آن بسیار خوشم آمد.

مدیر کل سازمان یونسکو در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری مهر در زمینه ثبت محور طبیعی تاریخی و فرهنگی اصفهان شامل 399 اثر به طول 6 کیلومتر در ذیل یک پرونده که قبلا یونسکو برای ثبت آن اعلام آمادگی کرده بود گفت: یونسکو همواره برای چنین کاری آمادگی دارد و این دولت ایران است که باید این پرونده را تکمیل کرده و برای ثبت به یونسکو ارسال کند و برای ثبت آن تلاش کند.

لازم به ذکر است خانم بوکوآ در پایان سفر خود به اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی این شهر بازدید می کند.

 

 

کد خبر 2280461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha