پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۴۲

شبانزاده:

ادامه راه شهدا و استقامت در مقابل تحریم ها پایداری بر مسیر ولایت است

ادامه راه شهدا و استقامت در مقابل تحریم ها پایداری بر مسیر ولایت است

شاهرود – خبرگزاری مهر: مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شاهرود ادامه راه شهدا و استقامت در مقابل تحریم ها را پایداری بر مسیر پر افتخار ولایت دانست و گفت: شهدا یادآور تمام عشق هایی هستند که برای به ثمر رسیدن این انقلاب به خون نشستند.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر شبانزاده پیش از ظهر پنج شنبه در نشستی با چند تن از خانواده های معظم شهداء شاهرود ضمن اشاره به این مطلب که ادامه راه شهدا و استقامت در مقابل تحریم ها، پایداری بر مسیر ولایت است افزود: دشمنان وقوع بيداري اسلامي در منطقه را به تبعيت از ايران مي دانند و به همين دليل با توطئه هاي گوناگون سعي دارند از ملت بزرگ ايران انتقام گرفته و به اين كانون بيداري اسلامي ضربه وارد كنند.

وی با تاکید بر اینکه امام راحل(ره) جنگ را نعمت معرفي كرد و امروز ملت ايران پي برده است كه تمام عزت و سربلندي ما در دنيا كه موجب شده دشمنان جسارت تجاوز به نظام اسلامي را نداشته باشند از بركت مجاهدت هاي شهدا و خانواده هاي آن ها است خاطر نشان کرد: ادامه دادن راه شهدا وظیفه همه ماست، اگر اهداف شهدا را بازگو نکنیم نور شهدا خاموش خواهد شد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شاهرود در ادامه با اشاره به حضور پرسنل اداری کمیته امداد در مراسم روز گذشته تشییع پیکر پاک دو شهید گمنام تصریح کرد: حضور در این مراسم قدمی کوچک در راه شهدایی است که برای حفظ اسلام و انقلاب از تمام هستی خود گذشتند.
 

کد خبر 2287827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha