پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۳۱

آزمون کتبی برگزار شد ؛

جزئیات پذیرش دوره های تکمیلی تخصصی پزشکی/ شروع دوره از مهرماه

جزئیات پذیرش دوره های تکمیلی تخصصی پزشکی/ شروع دوره از مهرماه

آزمون کتبی پذیرش دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) با شرکت 867 داوطلب در روز پنجشنبه 25 اردیبهشت در 11 دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد. 

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهدی میرزایی مدیر روابط عمومی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی با اعلام این خبر افزود: در آزمون این دوره 293 نفر پذیرش می شوند و شرکت کنندگان در این آزمون پس از آزمون کتبی، در آزمون شفاهی شرکت خواهند کرد.

وی افزود: آزمون کتبی شامل 100 سوال با ضریب 2 و آزمون شفاهی به صورت (OSCE) با ضریب 1 برگزار شد.

به گفته میرزایی، داوطلبان شرکت کننده در آزمون شفاهی ملزم به کسب حداقل 60 درصد از نمره کل هر مرحله هستند و شروع دوره افراد پذیرفته شده در این آزمون از تاریخ اول مهر ماه 93 خواهد بود.

کد خبر 2292217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha