پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۲۵

پخش سخنرانی روحانی در شانگهای از شبكه‌های رادیو و تلویزیون

پخش سخنرانی روحانی در شانگهای از شبكه‌های رادیو و تلویزیون

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به طور زنده از رادیو ایران پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، رییس‌جمهوری سه‌شنبه 30 اردیبهشت ماه برای شرکت در چهارمین نشست سران تعامل و اقدامات اعتمادسازی در آسیا (سیکا) به شانگهای چین سفر می‌کند.

اجلاس سیکا روز چهارشنبه هفته جاری در دو نوبت صبح و عصر در شانگهای برگزار می‌شود که رییس ‌جمهور ایران از جمله سخنرانان اصلی این اجلاس است و شبكه‌های تلویزیونی و رادیویی ایران نیز برنامه ریزی كرده‌اند تا این سخنرانی مهم را به طور زنده برای مخاطبان خود و به ویژه هموطنان پخش كنند.

بر این اساس سخنرانی و كنفرانس مطبوعاتی ریاست محترم جمهوری از رادیو ایران و شبكه یك سیما، خبر، پرس تی وی، العالم، جام جم به طور زنده برای مخاطبان داخل و خارج از كشور پخش می‌شود.

طبق برنامه زمانبندی شده، سخنرانی ریاست محترم جمهوری در ساعت 12 الی 12:30 روز چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه و كنفرانس مطبوعاتی نیز روز پنج شنبه اول خردادماه ساعت 14:30 به وقت محلی از شبكه‌های مذكور پخش می‌شود.

نشست سران سیکا هر چهار سال یک بار و اجلاس وزرای خارجه هر 2 سال یک بار برگزار می‌شود. در حال حاضر این سازمان 22 عضو دارد. ایران، قزاقستان، افغانستان، پاکستان، کره‌جنوبی، چین، روسیه، هند، فلسطین، مغولستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان، تایلند و ترکیه از جمله اعضای سازمان سیکا هستند.

کد خبر 2295360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha