پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۹۳، ۷:۵۲

علی محرر:

سالانه بین 100 تا 110 هزار تن چای در کشور به مصرف می رسد

 سالانه بین 100 تا 110 هزار تن چای در کشور به مصرف می رسد

لاهیجان – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان چای کشور از مصرف سالانه بین 100 تا 110 هزار تن چای در کشور خبر داد.

علی محرر در گفتگو با خبرنگار مهر عمر بوته های اغلب باغات چای گیلان و مازندران را بیش از 50 سال عنوان و بر لزوم جوان سازی این باغات تاکید کرد.  

وی همچنین اظهارداشت: وقتی بوته های چای کف بر می شوند تا سه سال نمی توان بطور کامل برگ سبز برداشت کرد.

رئیس سازمان چای کشور گفت: در گذشته کشاورزانی که باغات چای خود را هرس کف بر می کردند به آنان تسهیلات با درصد سود پائین پرداخت می شد.

وی افزود: اما از امسال کشاورزانی که مبادرت به کف بری باغات چای خود می کنند تا یکسال از آنان حمایت می شود تا انگیزه بیشتری برای جوان سازی باغات چای داشته باشند.

محرر با تاکید بر اینکه بهترین راه برای جوان سازی باغات چای کف برکردن بوته ها این گیاه با ارزش است، بیان داشت: جوان سازی باغات چای نقش مهمی در کیفیت برگ سبز چای دارد.

وی در ادامه مهمترین مشکل در حوزه تولید چای را آبیاری به روش سنتی و قدیمی بودن ساختار باغات دانست و اظهارداشت: این مهم تاثیر نامطلوبی بر روند تولید برگ سبز کیفی چای دارد.

رئیس سازمان چای کشور همچنین با تصریح اینکه امسال دولت نگاه ویژه ای به صنعت چای داشته است، اذعان داشت: اقتصاد چای زمانی شکوفا می شود که چای خشک به موقع فروخته شود.

 وی با یادآوری اینکه چای بعد از آب دومین نوشیدنی در ایران است، گفت: با توجه به جمعیت سالانه بین 100 تا 110 هزار تن چای در کشور به مصرف می رسد.

محرر با اشاره به اینکه فرآوری صحیح صنعت چای را شکوفا می کند، افزود: در حال حاضر از مجموع 150 کارخانه چایسازی در دو استان گیلان و مازندران فقط 10 کارخانه چای سبز تولید می کند.

وی تصریح کرد: برای ترغیب سرمایه گذاران به توسعه فرآوری محصول چای باید حمایت و تشویق های لازم صورت گیرد.

رئیس سازمان چای کشور در ادامه فراهم سازی بستر فروش چای در سبد کالای خانوار را از راهکارهای مهم تقویت صنعت چای داخلی دانست و یادآورشد: کارخانه داران باید چای خشک با کیفیت تولید کنند تا مردم انگیزه بیشتری برای مصرف چای داخلی داشته باشند.

کد خبر 2303262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha