پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۴۶

فردا برگزار می‌شود؛

دومین صبحانه کاری وزیر ارشاد با اعضای اتاق بازرگانی ایران

دومین صبحانه کاری وزیر ارشاد با اعضای اتاق بازرگانی ایران

دومین صبحانه کاری وزیر ارشاد با اعضای اتاق بازرگانی ایران که به بررسی مشکلات عرصه فرهنگ و هنر از بُعد اقتصادی اختصاص دارد، فردا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فردا در یک صبحانه کاری با اتاق بازرگانی ایران، چالش‌ها و مشکلات پیش روی اقتصاد فرهنگ و هنر را در بخش‌های مختلف آن با اعضای اتاق بررسی خواهد کرد.

اولین صبحانه کاری جنتی با اعضای اتاق بازرگانی 11 اسفند برگزار شد و در آن درباره نبود بازارمناسب برای محصولات فرهنگی و هنری در داخل و خارج از کشور، مشکلات صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران و چالش‌های دیجیتالی سازی آثار هنری، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دومین صبحانه کاری وزیر ارشاد با غلامحسین شفیعی رئیس اتاق بازرگانی ایران، ساعت 7 صبح فردا یکشنبه 18 خرداد در اتاق بازرگانی ایران واقع در خیابان طالقانی، نبش فرصت، پلاک 175، طبقه 7 برگزار می‌شود.

کد خبر 2305763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha