۱۹ خرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۴۲

یزدان شناس:

نظارتی بر عرضه میوه در مبادی ورودی شهر بیرجند انجام نمی‌شود

 نظارتی بر عرضه میوه در مبادی ورودی شهر بیرجند انجام نمی‌شود

بیرجند- خبرگزاری مهر: رئیس مجمع امور صنفی شهر بیرجند گفت: هیچگونه نظارتی بر عرضه میوه در مبادی ورودی شهر توسط شهرداری بیرجند انجام نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی یزدان شناس ظهر دوشنبه در ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه فروش میوه در مبادی ورودی شهر سبب کاهش اقتصاد صنف میوه فروشان شده است، اظهار کرد: این نوع عرضه میوه نه تنها مورد اعتراض صنف میوه فروشان قرار گرفته بلکه چشم انداز شهر را نیز آزار دهنده کرده است.

وی با بیان اینکه در ستاد تنظیم بازار مصوب شده که غرفه‌های میدان میوه و تره بار بیرجند به صورت مزایده به فروش برسد، افزود: این اقدام سبب افزایش قیمت میوه در شهر بیرجند می شود.

یزدان شناس ادامه داد: با فروش رسیدن میدان میوه و تره بار بیرجند به صورت مزایده ای توسط شهرداری، هزینه واحد‌های تجاری در شهر بیرجند افزایش و با این افزایش، قیمت میوه نیز در استان افزایش خواهد داشت.

وی یادآورشد: باید دوگانگی فروش میوه توسط اصناف و کامیون‌های عرضه میوه در مبادی شهر بیرجند مدیریت شود.

600 تن میوه در ایام عید توسط شهرداری عرضه شده است

مدیرعامل سازمان میوه و تره بار شهرداری بیرجند نیز در ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه در ایام عید 600 تن میوه توسط شهرداری عرضه شده، افزود: این امر مورد استقبال خوب شهروندان قرار گرفته است.

علیرضا عباسی با بیان اینکه در خصوص عرضه میوه در ورودی شهر بیرجند نقاط کور شناسایی شده است، افزود: این امر در کاهش قیمت میوه در شهر بیرجند موثر بوده و با نازلترین قیمت میوه به دست شهروندان می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه میدان میوه و تره بار بیرجند در سال‌های گذشته انحصاری بوده است، افزود: هم‌اکنون متقاضیان زیادی با قیمت بالاتر برای اجاره غرفه های میدان میوه و تره بار بیرجند از سراسر کشور داشته ایم و در حال حاضر پرداخت هزینه توسط مجمع امور صنفی به صرفه نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به واگذاری دبیرخانه ستاد تنظیم بازار استان به جهاد کشاورزی گفت: این سازمان نقش موثری در کنترل واردات نسبت به تولیدات استان دارد.

هاشم ولی پور مطلق افزود: در واگذاری این دبیرخانه به جهاد کشاورزی صنعت و معدن استان باید با این نهاد همکاری بیشتری کند.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 2307997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha