به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حسین بلک پیش از ظهر امروز در نشست مشترك مديران ادارات تبليغات اسلامي خوزستان با مديران و معاونين صدا و سيماي مركز خوزستان ويژه ماه مبارك رمضان گفت: مديريت فعلي صدا و سيماي استان خوزستان روحيه تعامل و هم افزايي بالایی با همه دستگاه ها دارد و اين گونه تعامل همه جانبه بزرگترين رمز موفيت اين سازمان است.
وی افزود: روح ولايت مداري استان خوزستان در سطح كشور به گونه متفاوتي معرفي شده است. زحمات فني، ظرافت، دقت و طبعات كار مجموعه صدا و سيمای خوزستان بسیار بالا است. امیدواریم با همکاری و تلاش شبانه روزي اين دوستان امسال در ماه مبارك رمضان كارهاي خوب و متفاوتي را ارائه دهيم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: در سال جاري تعداد يك هزار جلسه تفسير قرآن را در سطح استان هدف گذاري کرده ایم و آغاز اين جلسات را از ماه مبارك رمضان با برگزاری 250 جلسه داریم و از صدا و سيمای استان انتظار داريم تا در اطلاع رساني و فرهنگ سازي با ما همكاري لازم را داشته باشند.
حجت الاسلام بلك با اشاره به افزایش فعالیت های قرآنی در ماه رمضان، تصریح کرد: با توجه به اسقبال بی نظیر اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان و نوجوان استان، برنامه های گسترده ای برای این منظور در طول این ماه در نظر گرفته شده است.
وی گفت: در این خصوص سعی شده است مناطق محروم به طور خاص در دستور العمل برنامه های ویژه ماه رمضان قرار بگیرند که اعزام مبلغ و مبلغه به این مناطق برای آگاه سازی و بهره مندی فرهنگی و مذهبی مردم از جمله این اقدامات است.
حجت الاسلام بلك عنوان کرد:
هدف گزاری يك هزار جلسه تفسير قرآن برای سال جاری در خوزستان

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان از هدف گزاری یک هزار جلسه تفسیر قرآن در سال جاری در استان خبر داد.
کد خبر 2320071
نظر شما