به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد لاهوتی ظهر چهارشنبه در جمع مدیران بخش اطاقور لنگرود افزود: اجرای این پروژه که 20 تا 30 میلیارد تومان هزینه دارد آب 49 روستایی بخش اطاقور این شهرستان را تامین خواهد کرد.
وی همچنین اظهارداشت: آب 49 روستایی بخش اطاقور لنگرود از چشمه وافه این شهرستان تامین می شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: آب آشامیدنی شهرهای شهرستان لنگرود از قبیل لنگرود، شلمان، کومله، اطاقور از سد سنگر تامین شده است.
وی افزود: هم اکنون آبرسانی به شهرهای لنگرود، شلمان و کومله از سد سنگر انجام گرفته و همینطور شهر اطاقور نیز در حال اجراست.
لاهوتی تصریح کرد: امسال 500 میلیون تومان اعتبار برای آبرسانی شهر اطاقور اختصاص یافته است.
وی افزود: با اجرای این پروژه، روستاهای حد فاصل فاصله کومله تا اطاقور نیز از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند می شوند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: هم اکنون آب آشامیدنی 90 درصد روستاهای بخش جلگه ای شهرستان از گیسوم آستانه اشرفیه تامین شده است.
وی در ادامه به اختصاص اعتبار از محل ماده (180) به شهرستان لنگرود اشاره کرد و گفت: از این محل 1.5 میلیارد تومان برای راه های روستایی، 1.5 میلیارد تومان برای آبرسانی روستاهای اطاقور، دو میلیارد تومان برای بیمارستان لنگرود، یک میلیارد تومان برای طرح هادی روستایی، یک میلیارد تومان برای چهاربانده کردن راه کومله و اطاقور و همچنین 500 میلیون تومان به صدا و سیمای مرکز گیلان تخصیص یافت.
لاهوتی همچنین با بیان اینکه فقط سه روستا حوزه جلگه لنگرود فاقد گاز است، بیان داشت: به همت مسئولان این روستاها نیز از نعمت گاز بهره مند می شوند.
وی اذعان داشت: مطابق قانون بودجه سال 93 شرکت های گاز استانی می توانند سه میلیارد تومان از بانک تسهیلات دریافت کنند علاوه بر منابعی که خودشان در اختیار دارند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: از مجموع افزون بر 180 روستای این شهرستان 60 تا 70 روستا در حال گاز رسانی و بقیه از نعمت گاز بهره مند هستند.
به گزارش مهر، امسال 130 میلیون تومان اعتبار از محل ماده (180) سهم 13 نماینده مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی بود.


نظر شما