به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پراوزان ظهر دوشنبه در جلسه این شورا افزود: نهاد خانواده یکی از اساسی ترین رکن های جامعه برای پیشگیری از اعتیاد و مبارزه اجتماعی با مواد مخدر است.
وی همچنین شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را از عوامل تاثیر گذار در اعتیاد برشمرد و اظهارداشت: وقتی در جامعه امنیت شغلی و اقتصادی بیشتر فراهم شود گرایش به مواد مخدر بسیار اندک میشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: ضمن فرهنگ سازی و ارائه آموزش به خانواده ها و مردم جامعه برای پیشگیری آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد باید به مسئله اشتغال جوانان و ایجاد فرصت های شغلی توجه کرد.
پراوزان افزود: حضور همه مردم در کنار دستگاه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و غیره برای پیشگیری از اعتیاد و مبارزه اجتماعی با مواد مخدر امری ضروری برای جامعه کنونی است.
وی در ادامه بر ضرورت آگاهی بخشی و هوشیاری خانواده ها از پیامدهای منفی مواد مخدر و اعتیاد اظهارداشت: توجه به آموزه های دینی و موضوع فرهنگی در رابطه با جلوگیری از اعتیاد باید به صورت بسیج همگانی در جامعه نهادینه شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: با هدف جلوگیری از به دام افتادن افراد در منجلاب اعتیاد، مهمترین مبحث توجه به آموزه های دینی است.
وی بیان داشت: موضوع فرهنگی و فرهنگ سازی در قالب تشکل های مردمی که به صورت خودجوش فعالیت داشته باشند می تواند در پیشگیری از اعتیاد بسیار کار آمد باشد.
پراوزان تصریح کرد: آموزش و آگاهي بخشي مهمترين محور مقابله با شيوع مصرف مواد مخدر در جامعه است.
وی تاكيد كرد: مقوله آموزش و آگاهي بخشي به افراد و خانواده ها در بحث پيشگيري و مقابله با شيوع مصرف مواد مخدر در جامعه، مهمترين محور و اقدام مهم و موثر در اين زمينه است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان ضمن اشاره به نقش برجسته زنان و بانوان در سلامت جامعه افزود: با افزايش آگاهي و ارائه آموزش هاي مربوط به پيشگيري از مصرف مواد مخدر به بانوان و مادران مي توان شاهد كاهش شيوع مصرف اين مواد در جامعه بود چرا كه مادران زمينه ساز تربيت و ورود فرزندان به جامعه هستند.
نظر شما