پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۸:۲۱

سردشتی:

10 جایگاه سوخت سی ان جی در کرمان تعطیل است

10 جایگاه سوخت سی ان جی در کرمان تعطیل است

کرمان – خبرگزاری مهر: این روزها در حالی شاهد صفهای طولانی سی ان جی در کرمان هستیم که معاون شرکت پخش فراورده های نقتی منطقه کرمان از تعطیلی 10 جایگاه سی ان جی در کرمان خبر می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه کرمان عصر دوشنبه در جمع مسئولان گفت: یکی از سیاستهای اخیر افزایش جایگاههای سی ان جی برای سوختگیری در جایگاههای سوخت استان کرمان بوده و با توجه به افزایش خودروهای دوگانه تمایل برای استفاده از این گونه سوخت در استان کرمان نیز افزایش یافته است.

حسنعلی سردشتی از تعطیلی 10 جایگاه سی ان جی در استان کرمان خبر داد و گفت: هدف ما بازگشایی سریع این واحدها است که اکثرا به دلیل بدهی تعطیل شده اند.

سردشتی افزود: سعی داریم با تبدیل بدهی به اقساط بار دیگر این جایگاهها را وارد چرخه سوخت رسانی کنیم تا ضمن خدمات رسانی مطلوب به مردم زمینه استفاده بهینه از این زیر ساختها را نیز فراهم کنیم.

وی در ادامه در خصوص سوختگیری  نفت گاز در کرمان نیز گفت: طبق بررسیهایی که صورت گرفته در سه ماه نخست سال جاری افزایش چشمگیر 12 درصدی در سوختگیری کامیونها را شاهد بوده ایم که باید با کامیونهای متخلف احتمالی برخورد شود.

معاون شرکت پخش فرآوده های نفتی منطقه کرمان نیز گفت: سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در مصرف نفت گاز که توسط کامیون ها مصرف شده 12 درصد افزایش داشته ایم.

کد خبر 2335679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha