پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۰۲

صدیقی:

ملت ایران تا آخرین قطره خون از مردم فلسطین حمایت می‌کنند

ملت ایران تا آخرین قطره خون از مردم فلسطین حمایت می‌کنند

طالقان - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان طالقان با بیان اینکه ما تا آخرین قطره خون یار و پشتیبان مردم مظلوم فلسطین هستیم، گفت: ملت ایران نیز تا رهایی کامل این سرزمین دست از مبارزه بر نخواهند داشت و پشتیبان ملت مظلوم فلسطین خواهند بود.

یوسف صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: فشار و کشتار مردم مظلوم فلسطین توسط رژیم اشغالگر قدس تنها انزجار ملتها را برای این رژیم منفور در پی خواهد داشت و سکوت مجامع بین‌المللی از این اقدامات رژیم اسرائیل تنها بی‌عرضگی آنان را اثبات می‌کند.

وی با بیان اینکه ما تا آخرین قطره خون یار و پشتیبان مردم مظلوم فلسطین هستیم، افزود: ملت ایران نیز تا رهایی کامل این سرزمین دست از مبارزه بر نخواهند داشت و پشتیبان ملت مظلوم فلسطین خواهند بود.

وی ادامه داد: هر کجا انسان مظلوم و بی پناهی باشد هر کس در حد توان خود باید به وظیفه شرعی خود که دفاع از مظلوم است، عمل کند، همچنین دفاع از مظلوم مسلمان باشد یا غیر مسلمان یک وظیفه انسانی است.

صدیقی با اشاره به نامگذاری روز قدس توسط امام خمینی (ره) گفت: نامگذاری آگاهانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان توسط  معمار کبیر انقلاب با نام روز جهانی قدس این مسئله را برای همگان اثبات می‌کند که ملت ایران حامی سرسخت مردم مظلوم فلسطین است و هرگز دست از حمایت‌ بر نخواهد داشت.

فرماندار طالقان افزود: مردم شهرستان طالقان نیز از این امر مستثنی نبوده و امروز شاهد آن هستیم که مردم فهیم این دیار با حضور گسترده خود این روز را گرامی دانسته و برای حمایت از مظلومان فلسطین به خیابان‌ها آمده‌اند.



 

کد خبر 2338172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha