به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام سید محمود علوی عصر چهارشنبه در نشست توسعه و سرمایه گذاران استان اردبیل گفت: جامعه امروز ایرانی هم نیازمند امنیت و هم شادابی و پویایی است.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف حکومت ها از نظر اسلام برقراری امنیت است اضافه کرد: این امنیت در جامعه باید همراه با شادابی و نشاط باشد.
به گفته وزیر اطلاعات، سربازان گمنام امام زمان، جان برکف شب و روز در راستای تحقق این مهم فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: هفته ای نیست که از عوامل خدشه دار کردن این امنیت شناسایی و دستگیر نکنیم.
علوی در ادامه صحبت های خود زمینه اقتصاد پویا را فرهنگ دینی عنوان کرد و افزود: چنین آموزه ای در دین اسلام قویا تاکید شده است.
حجت الاسلام علوی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری امنیت را بالا می برد، اضافه کرد: سرمایه گذاری موثر در امنیت بوده و امنیت بسترساز سرمایه گذاری است.
حجت الاسلام علوی معتقد است در کشوری که فرد برای بدست آوردن شغل تمامی ادارات را زیر پا بگذارد و در نهایت با سرخوردگی به سمت بخش خصوصی برود در حوزه اقتصادی اشتباهات زیادی رخ داده است.
وی سرمایه گذاری و سرمایه داری که به جای التهاب در بازار زمینه ساز تولید و فرصت های شغلی باشد را قابل دفاع دانست و بیان داشت: در این راستا نهادهای امنیتی موظف به بسترسازی برای جلب اعتماد سرمایه گذاران هستند.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: اگر در دستگاههای دولتی در زمینه ارائه مجوز و یا همکاری با کارآفرینان تقابلی مشاهده شود و افرادی در صدد خالی کردن کارآفرین و سنگ اندازی در مقابل فعالیت وی باشند برخورد قهری از سوی نهادهای امنیتی را مواجه خواهند بود.
نظر شما