پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ شهریور ۱۳۹۳، ۲۱:۱۴

با حضور معاون رئیس جمهور/

ایستگاه ثابت‌ سنجش ذرات معلق در خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید

ایستگاه ثابت‌ سنجش ذرات معلق در خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید

بیرجند- خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، استاندار خراسان جنوبی و دیگر مسئولین استانی ایستگاه ثابت‌سنجش و اندازه‌گیری ذرات معلق در بیرجند به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله مالکی کارشناس محیط زیست خراسان جنوبی دوشنبه شب در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از این ایستگاه سنجش ذرات معلق بیرجند اظهار کرد: با توجه به اهمیت ذرات 2.5 میکرون به لحاظ بهداشتی و خطرات زیست‌محیطی برای انسان این دستگاه تهیه و راه‌اندازی شده است.

وی بیان کرد: محاسبه میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در چهار حوزه صنعت، انرژی، پسماند و کشاورزی توسط کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست استان در حال پیگیری و انجام است.

کارشناس محیط زیست خراسان جنوبی ادامه داد: از طریق این حوزه انرژی صنعت بر اساس میزان سوخت مصرفی در بحث مسکونی، حمل و نقل، صنعت و غیره محاسبه می‌شود که برای این منظور نرم افزار IPCC  طراحی شده است.

وی در پایان یادآور شد: برای راه‌اندازی ایستگاه 2.5 میکرون بیش از 100 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

کد خبر 2371092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha