به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه حجاب، عفاف و سیستم های حفاظتی شامگاه سه شنبه در بلوار ساحلی اهواز به همت پلیس اطلاعات خوزستان و اصناف به مناسبت هفته ناجا افتتاح شد.
در آیین افتتاح این نمایشگاه فرمانده نیروی انتظامی خوزستان، مسئولان اداری و انتظامی، رئیس دادگستری خوزستان، دادستان اهواز، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، معاون سازمان صنعت و معدن و تجارت خوزستان، رئیس شورای شهر اهواز و تعدادی از اعضای شورای شهر اهواز حضور داشتند.
سرهنگ علی حاتمی، رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان خوزستان، در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی اظهار کرد: نمایشگاه تخصصی حجاب، عفاف و سیستم های حفاطتی که در سال های گذشته به صورت همایش پلیس و اصناف بود امسال به همت و تدبیر فرمانده نیروی انتظامی استان به شکلی متفاوت با عنوان حجاب، عفاف و سیستم های حفاظتی در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه از ظرفیت های اصناف در بحث پیشگیری استفاده می کنیم، عنوان کرد: این نمایشگاه در 53 غرفه در سه بخش پلیس تخصصی که شامل معاونت اجتماعی، پلیس آگاهی و پلیس امنیت اخلاقی و همچنین اداره نظارت بر اماکن و پلیس فتا است.
حاتمی بیان کرد: برگزاری نمایشگاه هایی از این دست باعث می شود تا جوانان نسبت به چالش هایی که آنها را تهدید می کند آگاه شوند.
وی به غرفه های پوشاک حاضر در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: همیشه گفته می شود که پوشاک مناسب در بازار وجود ندارد ما در این نمایشگاه از تولیدی هایی که پوشاک مناسب و در شان یک مسلمان طراحی می کنند برای ارائه تولیدات خود دعوت کرده ایم.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان خوزستان افزود: همچنین در این نمایشگاه سیستم های حفاظتی شامل درب های ضد سرقت، شیشه های ضد گلوله و... ارائه شده است که امیدواریم بتوانیم با بازخورد این نمایشگاه خون شهدا را پاس بداریم و در بحث حجاب و عفاف رهرو خوبی برای شهدا باشیم.
اهواز- خبرگزاری مهر: نمایشگاه حجاب، عفاف و سیستم های حفاظتی با حضور جمعی از مسئولان استانی در بلوار ساحلی اهواز افتتاح شد.
کد خبر 2385219


نظر شما