۶ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۰۹

چند خبر از تئاتر

آغاز پیش‌فروش بلیت «مرگ فروشنده»/ «نمایش اسپانیایی» در نیاوران به صحنه می‌رود

آغاز پیش‌فروش بلیت «مرگ فروشنده»/ «نمایش اسپانیایی» در نیاوران به صحنه می‌رود

آغاز پیش فروش بلیت نمایش «مرگ فروشنده» و آغاز اجرای «نمایش اسپانیایی» در فرهنگسرای نیاوران از نیمه آبانماه، تخفیف دانشجویی نمایش «بالاخره این زندگی ما کیه؟» و ارائه پروژکتور ناهیرا به دومین جشنواره روشنایی و نور پردازی ایران مهمترین اخبار تئاتر امروز هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیش فروش بلیت نمایش «مرگ فروشنده» به کارگردانی نادر برهانی مرند از جمعه 9 آبان آغاز می‌شود. این نمایش نوشته آرتور میلر و بازنویسی شده‌ نادر برهانی مرند و آرش پارساخو است.

«مرگ فروشنده» که پیش از این هم در سال 1386 در سالن اصلی تئاتر شهر اجرا شده بود از سوی انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد.

در این نمایش که از نیمه آبان ماه در سالن اصلی تئاتر شهر به صحنه می‌رود حمیدرضا آذرنگ، نسیم ادبی، رحیم نوروزی، داریوش موفق، حمیدرضا نعیمی، محمودرضا رحیمی، بهرام افشاری، آسیه ضیایی، فاطمه عباسی، مجتبی پیرزاده و هادی عامل به عنوان بازیگر حضور دارند.

در این پیش فروش، بلیت سه روز اول  نمایش با تخفیف ویژه ارائه می‌شود.

تخفیف دانشجویی نمایش «بالاخره این زندگی ما کیه؟» تا پایان اجرا

نمایش «بالاخره این زندگی مال کیه؟» نوشته برایان کلارک و کارگردانی اشکان خیل‌نژاد تا پایان اجرا، با تخفیف 30 درصد به دانشجویان همه رشته‌ها عرضه می‌شود.

طبق اعلام کارگردان و توافق مدیریت مجموعه به دلیل ایجاد تسهیلات ویژه دانشجویی، همه دانشجویان می‌توانند از یکشنبه تا چهارشنبه هر هفته (تا پایان اجرا) با ورود به سایت تماشاخانه و واردکردن اطلاعات خود، بلیت نمایش را خریداری و در هنگام مراجعه گیشه، با ارایه کارت دانشجویی، بلیت 15 هزارتومان دریافت کنند.

در نمایش «بالاخره این زندگی مال کیه؟» نوید محمدزاده، ندا گلرنگی، الهه شه‌پرست، محمدهادی عطایی، آزاده صمدی، هومن کیایی، مینا کریمی‌جبلی، کیوان ساکت‌اف، حمید رحیمی، شهاب‌الدین حسین‌پور، سینا بالاهنگ و محمد اشکان‌فر هرشب(به جز شنبه‌ها) ساعت 20 با مدت زمان90 دقیقه و قیمت بلیت 20 هزارتومان ایفای نقش می‌کنند.

پروژکتور ناهیرا به دومین جشنواره روشنایی و نور پردازی ایران رسید

پروژکتور ناهیرا به عنوان یکی از چند اختراع تصویب شده و به عنوان یک طرح ایده ال در دومین جشنواره بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران تصویب شده و مرحله پایانی رسیده است.

رضا حیدری طراح و سازنده این پروژکتور اختراع خود را به همراه طرح این پروژکتور به دومین جشنواره بین المللی روشنایی ارسال کرده است. این اختراع همراه با  5 طراح دیگر جزء آثار انتخابی از کشور ایران در مرحله پایانی جشنواره روشنایی است.

این جشنواره هر سال در یک کشور برگزار می شود. امسال میزبانی این جشنوراه برعهده کشورمان است و قرار است در سال آینده جشنواره روشنایی به میزبانی کشور ایتالیا برگزار شود.

پروژکتور ناهیرا اولین پردازنده لاین نوری است که قابلیت برش نور داشته و تا یک میلیمتر قابلیت تنظیم دارد. این پروژکتور بسیار کوچک، سبک و کم حجم است.

دومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران از 28 تا 30 آبان ماه در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.

«نمایش اسپانیایی» به نیاوران می‌رود

«نمایش اسپانیایی» اثر شناخته شده یاسمینارضا با كارگردانی شیوا اردویی از 18 آبان ماه در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران روی صحنه خواهد رفت.

شیوا اردویی تاكنون در آثاری چون «شمس» به کارگردانی امیر دژاکام، «هرا» به کارگردانی نصرالله قادری، «نورا»  به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی و «دختر گل فروش» به کارگردانی پروانه مژده بازی کرده است.

این نمایشنامه به برشی از زندگی خانواده ای می پردازد كه دچار بحران افسردگی، تنهایی و عدم برقراری ارتباط های انسانی با یكدیگر شده اند.  بازیگران این نمایش به ترتیب ورود به صحنه رامین ناصرنصیر، فرزانه نشاط خواه، شقایق دهقان، مزدک رستمی و بهاره رهنما هستند.

دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: احمد رضا امیرزمردی تهیه كننده و مجری طرح، رضا مولایی مشاور کارگردان، مریم ابراهیمی دستیار کارگردان و  برنامه ریز، بهاره رهنما و سارا زراعت بیشه طراح لباس، آزاده مختاری مدیر روابط عمومی،  آرش عشایری عکاس.

کد خبر 2411717

برچسب‌ها