پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۰۴

32 خرده‌فروش و نگهدارنده مواد مخدر در قزوین دستگیر شدند

 32 خرده‌فروش و نگهدارنده مواد مخدر در قزوین دستگیر شدند

قزوین- خبرگزاری مهر: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین، از دستگیری 32 خرده‌فروش و نگهدارنده مواد مخدر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی وندایی در این باره اظهارداشت: ماموران انتظامی شهرستان قزوین طرح دستگیری خرده‌فروشان و نگهدارندگان مواد مخدر را به اجرا درآورده و ضمن کشف 2 کیلو و 30 گرم انواع مواد مخدر هشت خرده فروش و نگهدارنده مواد را دستگیر کردند.

وی افزود: همچنین این طرح با تلاش مأموران انتظامی شهرستان البرز و قزوین نیز اجرا شد که در نتیجه آن 14 نگهدارنده مواد مخدر در این شهرستان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین عنوان کرد: مأموران انتظامی شهرستان بویین زهرا نیز طرح پاکسازی نقاط آلوده را به اجرا درآورده و هفت نگهدارنده مواد مخدر را دستگیر کردند.

این مسئول با اشاره به دستگیری سه نگهدارنده مواد مخدر در شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده در  روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.

کشف بیش از یک هزار البسه قاچاق در قزوین

علی‌حسین حسینی‌نژاد رئیس پلیس آگاهی استان قزوین نیز در ادامه گفت: یک هزار و 295 ثوب البسه قاچاق در استان کشف و ضبط شد.

وی اظهارداشت: مأموران پلیس اگاهی استان قزوین امروز در دو اقدام یک هزار و 295 ثوب البسه قاچاق در استان کشف و ضبط کردند.

این مسئول افزود: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی قزوین حین کنترل خودروهای عبوری در عوارضی آزادراه قزوین ـ زنجان به یک دستگاه سواری پژو 405 مشکوک و خودرو را متوقف کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان قزوین خاطرنشان کرد: در بازرسی مأموران از خودرو تعداد یک هزار و 68 ثوب البسه قاچاق کشف و راننده و سرنشین پژو دستگیر شدند.

این مسئول ادامه داد: همچنین این مأموران در اقدام دیگری حین گشت‌زنی به یک دستگاه وانت پیکان مشکوک و پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی از آن تعداد 227 ثوب البسه قاچاق کشف و راننده و سرنشین وانت را دستگیر کردند.

کد خبر 2415920