۳ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۴

رئیس هئیت علمای اعزامی از سوریه:

علما و مردم سوریه قدردان مواضع جمهوری اسلامی ایران هستند

علما و مردم سوریه قدردان مواضع جمهوری اسلامی ایران هستند

قم - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت علمای اعزامی از سوریه گفت: علما و مردم سوریه قدردان مواضع جانبدارانه جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدشریف سواف روز دوشنبه در کنگره جهانی جریان‌های تکفیری و افراطی که در موسسه امام کاظم در حال برگزاری است اظهار کرد: اسلام مسئله آزادی اندیشه را حفظ کرده و برای آزادی اندیشه مردم تلاش کرده است.

رئیس هیئت علمای اعزامی از سوریه تاکید کرد: سوریه به دنبال اعتدال و میانه روی است و همواره در حال فداکاری است.

وی از مواضع جمهوری اسلامی ایران به دلیل جانبداری از سوریه قدردانی کرد و افزود: زمانی که به این کنگره می‌آمدم مردم سوریه به من گفتند که سلام ما را به رهبری و ملت ایران برسانید و از رهبری و ملت ایران به دلیل مواضع مثبت و قدرتمندی که این کشور اتخاذ کرد قدردانی کنید.

محمدشریف سواف خطاب به علمای کشورهای اسلامی تاکید کرد: من از طرف مردم و علمای سوریه می‌خواهم فشار معنوی واقعی بر کشورهای متبوع خود وارد کنید تا مردم شما آگاه شوند هدف دشمن فقط سوریه نیست بلکه هدفشان نابودی کل امت مسلمان است.

کد خبر 2427776