پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۴۷

تعداد آزمایشگاه های دانش آموزی نانو کشور به 50 مورد می رسد

تعداد آزمایشگاه های دانش آموزی نانو کشور به 50 مورد می رسد

ارومیه – خبرگزای مهر: مسئول بخش دانش آموزی کارگروه ترویج و آموزش ستاد نانو گفت: تا پایان سال با راه اندازی این آزمایشگاه ها در سایر استان ها، تعداد آزمایشگاه های دانش آموزی نانو به 50 آزمایشگاه می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قربانعلی پیش از ظهر سه شنبه در آیین بهره برداری از نهمین آزمایشگاه فناوری نانو در سلماس با بیان اینکه هم اکنون هشت آزمایشگاه نانو در کشور فعال است، اظهارداشت: این آزمایشگاه ها در هشت استان تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، همدان، سمنان، مازندران، اصفهان و فارس راه اندازی شده و فعال هستند.

وی در ادامه از راه اندازی 42 آزمایشگاه دانش آموزی فناوری نانو در پژوهش سراهای کشور تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: برنامه راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه های دانش آموزی فناوری نانو با محصولات ساخت داخل با همکاری وزارت آموزش و پرورش و ستاد توسعه فناوری نانو از ابتدای سال 1391 آغاز شده است.

قربانعلی ادامه داد: آموزش عملی فناوری نانو، هدایت و سازمان دهی فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی دانش آموزان و تقویت حس خودباوری ملی در دانش آموزان از اهداف اجرای این طرح هستند.

مسئول بخش دانش آموزی کارگروه ترویج و آموزش ستاد نانو ادامه داد: بخشی از هزینه های تجهیز و راه اندازی این آزمایشگاه ها از سوی ستاد توسعه فناوری نانو و بخش دیگر از سوی آموزش و پرورش استان و مابقی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین می شود.

قربانعلی گفت: در حال حاضر ایران در سطح جهانی رتبه خوبی در مقالات علمی ISI در زمینه نانو دارد و می توان گفت تنها کشوری هستیم که دانش آموزانش در این سطح گسترده با علوم و فناوری نانو آشنا هستند و در این زمینه پژوهش و فعالیت می کنند.

مدیر آموزش وپرورش سلماس هم در این مراسم گفت: برای راه اندازی وتجهیز این آزمایشگاه، دو میلیارد و 640 میلیون ریال هزینه شده است.

سید الهوردی قریشی افزود: از این اعتبار 800 میلیون ریال توسط خیرین شهرستان و بقیه از محل اعتبارات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین شده است.

وی اضافه کرد: این آزمایشگاه در راستای افزایش عمق یادگیری دانش آموزان وهمچنین پیشرفت اقتصاد دانش بنیان و نهادینه کردن تفکر پژوهش در بین دبیران و دانش آموزان استان و شهرستان سلماس راه اندازی شده است.

کد خبر 2428619