سند هویتی آیت الله العظمی ملک حسینی(ره) در یاسوج رونمایی شد

 سند هویتی آیت الله العظمی ملک حسینی(ره) در یاسوج رونمایی شد

یاسوج – به مناسب هفته ثبت احوال، سند هویتی آیت الله العظمی ملک حسینی(ره) و شهید محمد باقر اکبری در یاسوج رونمایی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، این آیین بعدازظهر یکشنبه در حاشیه شورای اداری استان و با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

مدیرکل ثبت احوال استان در این خصوص گفت: گنجینه اسناد هویتی مفاخر و شهدای استان در این اداره کل تشکیل شده است.

محمد علی تقوی افزود: این افراد کسانی هستند که منشأ اثرات زیادی در جامعه بوده اند.

وی بیان داشت: در این راستا اسناد ۸۹ نفر از مشاهیر و شهدای استان شناسایی و به این گنجینه منتقل شده است.

تقوی همچنین با اشاره به رونمایی از سند هویتی آیت الله العظمی ملک حسینی(ره) گفت: ایشان در سال ۱۳۰۳ در روستای گوشه شهرستان بویراحمد متولد شد و در سال ۱۳۹۱ پس از ۸۸ سال عمر پر برکت، به ملکوت اعلی پیوست.

وی در خصوص شهید محمد باقر اکبری نیز گفت: این شهید والا مقام در سال ۴۶ در باشت متولد شد و در سن ۱۵ سالگی در سوسنگرد از ناحیه گردن مجروح و قطع نخاع شد.

تقوی بیان داشت: او پس از تحمل ۳۱ سال جانبازی و نابینایی مطلق در سن ۴۷ سالگی و در خرداد ماه گذشته دعوت حق را لبیک گفت و به شهادت رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در نشست شورای اداری امروز استان همچنین از دستگاههای برتر در برپایی نماز جماعت تجلیل شد. همچنین پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی استان در این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتند.

 

کد خبر 2451161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha