پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۵۶

همتی:

بی تدبیری و کاهش نقدینگی عامل تعطیلی کارخانجات فارس است

بی تدبیری و کاهش نقدینگی عامل تعطیلی کارخانجات فارس است

شیراز – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس بی تدبیری و کاهش نقدینگی را از جمله دلایل تعطیلی کارخانجات فارس است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی همتی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری آخرین فعالیت های حوزه صنعت، گفت: من به عنوان نماینده دولت در بخش صنعت، معدن و تجارت فارس نه کارخانه پول چاپ کنی دارم و نه بانکدار هستم که بتوانم از جیبم خرج کارخانه ها کنم.

وی ادامه داد: می دانیم بسیاری از صنایع به دلیل قطع ارتباط با صنایع جهانی، تحریم ها و واردات بی رویه صدمه دیده اند در حالیکه تنها راه برون رفت از این مشکلات ارتباط با دنیا است زیرا امروز نتیجه بی تدبیری را دیده ایم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به اینکه نمی توانیم از کشت جو، برنج برداشت کنیم تاکید کرد: اشتباهات خودمان در گذشته را امروز می بینیم زیرا نمی توانیم زمانیکه چیز مناسبی را کاشت نکرده ایم برداشت مناسب داشته باشیم.

همتی یادآور شد: طی یک سال و نیم گذشته همه تلاش ما بر این بوده که مشکلات را با ارائه لوایح ای به مجلس برطرف کنند اما مشکلات از گذشته چنان باقی مانده که به این راحتی نمی توان رفع کرد.

وی تصریح کرد: طی یک سال و نیم گذشته حتی یک کارخانه در استان فارس تعطیل نشده بلکه هراندازه تعطیلی کارخانه داشتیم مربوط به گذشته بود که امروز ما برای رفع این مشکلات همه تلاش خود را به کار می بریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس افزود: 100 واحدی که از گذشته مشکلاتی داشتند را به صندوق توسعه ملی معرفی کرده ایم که برخی به دلیل نداشتن وثیقه توان گرفتن تسهیلات نداشتند.

همتی ادامه داد: بیمه و دارایی از دیگر مشکلات واحد های صنعتی بود که با تعامل و همدلی میان دستگاه ها و کارخانجات برطرف شد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به تهیه دفترچه توانمندی صنعتی هر شهرستان، گفت: ظرفیت های صنعتی و سرمایه گذاری هر شهرستان را در قالب یک دفترچه تدوین شده در اختیار نمایندگان، فرمانداران و استانداری فارس قرار داده ایم تا سرمایه گذار با توجه به این موارد فعالیت خود را شروع کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه نیز تاکید کرد: با دانشگاه صنعتی و دانشگاه شیراز تفاهم نامه ای منعقد خواهد شد که دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا مشکلات صنایع را بررسی و به عنوان پایان نامه ارائه کنند تا ما نیز از آنها استفاده کنیم.

همتی در خصوص برگزاری جشنواره حمایت از حقوق مصرف کننده، گفت: تاکنون بنا به دعوت های انجام شده برای حضور صنایع در چهارمین جشنواره حمایت از حقوق مصرف کننده 180 واحد ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته 37 درصد رشد داشته است.

کد خبر 2460308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha