محمد اميد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا دهه سوم مجموع اعتباراتي كه براي توانمندسازي خانواده هاي تحت پوشش در نظر گرفته مي شد بين ۱۰ تا ۱۵ درصداعتبارات بود كه در حال حاضر اين اعتبارات به بيش از ۵۰ درصد رسيده است.
وي با بیان اینکه امسال ۳۰۰ هزار خانواده تحت پوشش كميته امداد امام خميني(ره) به حقوق و درآمدي رسيده اند كه توانايی اداره كردن زندگي خود را داشته باشند و بيشتر اين افراد در حال حاضر توليد كنند هستند، خاطرنشان کرد: اگر اين ۳۰۰ هزار خانواده هنوز تحت پوشش اين كميته بودند سالانه ۶۰۰ ميليون تومان بلاعوض براي آنان بايد خرج مي شد.
اميد تصريح كرد: در همين راستا مدتی قبل يك تخته فرش ۱۲۰ ميليون توماني به فروش رفت.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني(ره) با بيان اينكه ۱۲ درصد ناوگان درون شهري کشور را خانواده هاي تحت پوشش تشكيل مي دهند افزود: در حال حاضر چهار ميليون و ۵۰۰ هزار رأس دام سبك و يك ميليون و ۵۰۰ هزار رأس دام سنگين حوزه دامپروري از سوي طرح هاي این معاونت توسط ۱۷۰ هزار خانواده تحت پوشش اداره مي شود.
اميد اضافه كرد : ما مي توانيم يك حامي و پشتيبان براي توليدات كارآموزها باشيم و اين توليدات را از طريق بازارهاي جهاني و نمايشگاه هاي بين المللي به فروش برسانيم.
وي با بيان اينكه كميته امداد امام خميني(ره) براي توليد سنگ هاي قيمتي و فروش آن در بازارهاي داخلي و خارجي برنامه هاي خوبي در سطح استان ها اجرا كرده است افزود: در حال حاضر ۱۵ استان كشور با هدف ايجاد اشتغال و خودكفايي مددجويان تحت پوشش اين نهاد سنگ هاي قيمتي را توليد و به بازار عرضه مي كند.
اميد در خاتمه با اذعان بر اینکه استان سمنان در توليد سنگ هاي قيمتي و آموزش به مددجويان توانسته گام هاي خوبي بردارد و از استان هاي مطرح به حساب مي آيد، گفت: با توليد سنگ هاي قيمتي و فروش آن در بازار هاي داخلي و جهاني زمينه واردات زيورآلات به ايران گرفته شد و از توليدات داخلي نيز حمايت مي شود و اين حركت در حال تقويت شدن است.
نظر شما