پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۵۳

زلالی:

سامانه آموزش مجازی در کمیته امداد اردبیل راه اندازی شد

سامانه آموزش مجازی در کمیته امداد اردبیل راه اندازی شد

اردبیل – مدیر کل کمیته امداد استان اردبیل گفت: سامانه آموزش مجازی ویژه کارکنان در این نهاد اجرایی راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز زلالی بعد از ظهر یکشنبه در نشست مشترک با کارکنان کمیته امداد اردبیل تصریح کرد: این سامانه در نظر دارد آموزش های تخصصی مورد نیاز را در اختیار کارکنان قرار دهد.

وی افزود: بر اساس خروجی کارگروه های تخصصی نیازهای آموزشی کارکنان احصا شده و بر اساس آن دوره های ویژه تعریف می شود.

مدیر کل کمیته امداد استان تاکید دارد که نداشتن محدودیت مکانی، زمانی، محدود نبودن ظرفیت آموزش و  امکان تطبیق با نیازها از جمله ویژگی های برجسته این سامانه است.

به گفته زلالی به روز رسانی اطلاعات به ویژه در حوزه مددرسانی و مشاوره ضرورت ویژه دارد و این مهم از سوی کمیته امداد دنبال می شود.

وی تعداد کارکنان رسمی کمیته امداد را ۳۲۰ نفر برشمرد و افزود: ۲۵۴ همکار غیر رسمی، ۵۹ مددکار رسمی و ۲۱ مدد کار غیر رسمی، ۹ کارشناس مشاوره و ۹ کارشناس پرونده با این مجموعه همکاری دارند.

مدیر کل کمیته امداد استان اضافه کرد: ۲۷ درصد کارکنان این مجموعه تحصیلات لیسانس و بالاتر دارند.

زلالی خواستار مشارکت کارکنان در طرح های آموزشی شد و تاکید کرد: ارتقا سطح دانش کارکنان در انجام بهینه وظایف تاثیر مستقیم خواهد داشت.

کد خبر 2467416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha