۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۰۱

ارشدی:

صندوق جمع آوری کمک به بیماران خاص در کردستان راه اندازی شود

 صندوق جمع آوری کمک به بیماران خاص در کردستان راه اندازی شود

سنندج- مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان خواستار تشکیل صندوقی برای جمع آوری کمک هزینه های ایاب و ذهاب بیماران خاص در استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جمال ارشدی امروز شنبه در جلسه کمیته بیماران خاص که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: با توجه به اینکه بیماران خاص علاوه بر هزینه های درمانی متحمل هزینه های ایاب و ذهاب زیادی هم می شود می طلبد صندوقی برای جمع آوری کمک به این بیماران راه اندازی شود.

وی از دیگر اقداماتی که برای بهبود وضعیت زندگی بیماران خاص باید انجام شود را تدوین بانک اطلاعاتی این بیماران ذکر کرد و اظهارداشت: ای بانک اطلاعاتی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار داده شود تا نوع خدمات قابل ارائه به بیماران خاص از طریق این دانشگاه تعیین و مشخص شود.

وی بیان کرد: ساختارها و برنامه ها را باید در ابتدا مشخص کنیم تا بتوانیم به رفع مشکلات از طریق تعامل دستگاه های ذیربط بپردازیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان ادامه داد: برای ارائه خدمات مطلوب به مردم باید دستگاه ها و سازمان ها به انسجام و هماهنگی لازم دست پیدا کنند.

ارشدی سازمان های مردم نهاد را بازوان توانمند دولت ذکر کرد و افزود: انجمن هایی که در راستای خدمت رسانی به بیماران خاص فعالیت می کنند با هماهنگی و همکاری با دستگاه های دولتی می توانند سطح خدمات خود را ارتقا و موجب رضایتمندی هرچه بیشتر بیماران شوند.

وی بر تشکیل کمیته هایی برای بررسی مسائل و مشکلات مربوط به اشتغال و مسکن بیماران خاص تاکید کرد و گفت: برای انتقال مسائل و تنگناهای این بیماران به مدیران و مسئولان کشوری نیاز به تشکیل این کمیته ها است.

کد خبر 2495051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha