۱۰ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۱۸

آيت‌الله ايمانی:

شهدای سادات پيشگامان مكتب شهادت بودند

شهدای سادات پيشگامان مكتب شهادت بودند

شیراز- نماينده ولی فقيه در استان فارس، شهدای سادات را پيشگامان مكتب شهادت دانست و گفت: برگزاری يادواره اين شهدا اقدامی به‌موقع و بجاست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری یادواره شهدای سادات فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی در جمع خبرنگاران با تأكید بر لزوم تكریم یاد و خاطره شهدا و برگزاری یادواره‌های شهیدان گفت: موقعیت مسئله یادواره شهدا به طور كلی و اهم یكی از مسائلی است كه در كلمات امام و رهبر معظم انقلاب، موقعیت بسیار بالایی دارد كه از خود شهادت چیزی كمتر نیست.

گفتمان شهادت باید همیشه در جامعه مطرح باشد

وی با بیان اینكه طبیعتاً باید گفتمان شهادت و شهدا در جامعه ما همیشه مطرح باشند، افزود: مطرح بودن این گفتمان به دلیل آن است كه ما به مناسبت‌های مختلف یادی از شهدا داشته باشیم و نام، برنامه‌ها و اهداف آن‌ها را برای جامعه خود تبیین كرده و توضیح دهیم.

کنگره شهدای سادات فارس

آیت‌الله ایمانی به جایگاه سادات و فرزندان پیامبر مكرم اسلام(ص) اشاره كرد و گفت: از كلمات حضرت زینب(س) و حضرت علی‌بن حسین(ع) استفاده می‌شود كه فرمودند « هؤلاء قومٌ كَتَب الله علیهم القتل فبرزوا إلى مضاجعهم ، وسیجمع الله بینك وبینهم ...» مشخص می‌شود كه شهادت در خاندان پیامبر افتخاری و ارث بوده است.

امام جمعه شیراز ادامه داد: در این خانواده مسئله فداكاری در راه دین و تلاش برای رسیدن به آرمان بلند الهی یك عادت دیرینه‌ای بوده است.

برگزاری یادواره شهدای سادات اقدامی به موقع و بجاست

وی شهدای سادات را پیش‌قراولان مكتب شهادت دانست و به برگزاری یادواره شهدای سادات فارس اشاره و ابراز كرد: هماگونه كه یادواره شهدای اقشار مختلف اعم از شهدای روحانیت، دانشجو، دانش‌آموز، ادارات، محلات و پایگاه‌های مقاومت در استان فارس برگزار شده است، جای برگزاری یادواره شهدای سادات بسیار خالی بود و به تبع این حركتی كه انجام شده یك حركت بسیار به جا، به موقع و شایسته بوده است.

آیت‌الله ایمانی در ادامه به تبیین الزامات برگزاری هرچه باشكوه‌تر این یادواره پرداخت و گفت: قدم اول اطلاع‌رسانی است و باید بتوانیم تمام آحاد و اقشار مختلف مردم جامعه را به برگزاری چنین مراسمی دعوت كنیم و پس از آن تبیین كنیم كه یك پانزدهم كل شهدای استان فارس از سادات بودند كه این عدد و رقم بسیار بالایی است.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأكید بر اینكه باید جایگاه شهدای سادات را تبیین و تثبیت كنیم، گفت‌: برخی از این شهدا شهدای خاص و ممتاز بودند و از نظر اخلاص، موقعیت اجتماعی و تأثیرشان در دیگران و جامعه شاخص بودند لذا برگزاری یادواره شهدای سادات بسیار به جا و به موقع بوده است.

وی در پایان ابراز امیدواری كرد: بتوانیم به وسیله برگزاری یادواره شهدای سادات فارس حق این شهدا را به نحو شایسته ادا كنیم.

کد مطلب 2508814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha