پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۵۴

تاليف كتاب جامع ايمني شناسي سرطان با مشاركت یک محقق ایرانی

تاليف كتاب جامع ايمني شناسي سرطان با مشاركت یک محقق ایرانی

كتاب جامع ايمني شناسي سرطان Cancer Immunology با همكاري بيش از ۲۶۰ محقق و دانشمند برجسته از دانشگاههاي معتبر دنیا از جمله دكتر نيما رضایي در سه جلد تاليف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جريان سريع مطالعات در زمينه سرطان به خصوص طي يك دهه اخير، ارتباط مهم بين سيستم ايمني بدن و سلول هاي سرطاني را نشان داده است، تا جايي كه ايمونوتراپي به عنوان يكي از درمان هاي مهم در كنترل سرطان معرفي شده است.

كتاب جامع ايمني شناسي سرطان Cancer Immunology يك مجموعه سه جلدي است كه مطالبي به روز در خصوص ايمني شناسي سرطان و ايمونوتراپي در درمان سرطان ارائه مي کند.

جلد اول كتاب با عنوان Cancer Immunology: A Translational Medicine Context ايمونوپاتولوژي سرطان را در ۲۶ فصل ارائه می کند. در جلد دوم كتاب Cancer Immunology: Bench to Bedside Immunotherapy of Cancers تازه هاي ايمونوتراپي سرطان در ۲۷ فصل ارائه شده است. و در جلد سوم كتاب با عنوان Cancer Immunology: Cancer Immunotherapy for Organ-Specific Tumors درمان هاي سرطان هاي مختلف به تفكيك نوع سرطان در ۲۴ فصل بيان شده است.

اين سري كتاب كه توسط انتشارات اشپرينگر به چاپ رسيده است، حاصل تلاش ۲۶۶ محقق و دانشمند از ۹۱ مركز دانشگاهي معتبر از پنج قاره جهان است كه در مجموع كتاب جامعي در خصوص ايمني شناسي سرطان را در ۷۷ فصل و ۱۵۷۰ صفحه ارائه كرده اند.

دكتر نيما رضائي، سرپرست معاونت بين الملل دانشكده پزشكي و معاون پژوهشي مركز تحقيقات نقص ايمني، تاكنون چندين كتاب به زبان انگليسي منتشر كرده است و قرار است در سال جاري ميلادي چاپ دوم كتاب مرجع بيماري هاي نقص ايمني اوليه را نيز توسط اشپرينگر به چاپ برساند.

کد خبر 2517973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha