به گزارش خبرنگار مهر، مردم ولایت مدار و دوستدار اهل بیت علیهم السلام کرج امروز در اجتماع عظیم فاطمی در میدان شهدای کرج گرد هم آمدند و با عرض ارادت به خاندان نبوت در عزای فاطمی شرکت کنند.
این مراسم از پیش از ظهر امروز با حرکت دسته های عزداری از نقاط مختلف کرج با سمت میدان شهدا آغاز و به اجتماعی پرشور در این مکان بدل شد.
در این مراسم دینی مذهبی مردم با ذکر «یا زهرا (س)» و با حرکت پرچم های مزین به نام ائمه اطهار علیهم السلام گرد هم آمدند تا در اجتماعی دینی به عزاداری بپردازند.
در این آیین مذهبی که قدمنی چند ساله در کلانشهر کرج دارد علاوه بر روضه خوانی و سینه زنی، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج به سخنرانی و بیان خصائص و ویژگی های زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) پرداخت.
حضرت زهرا (س) شخصیتی بصیر و آگاه داشت
امام جمعه کرج در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه هیچ فردی به غیر فرد معصوم توان توصیف شخصیت حضرت زهرا (س) را ندارد، گفت: آن حضرت شخصیتی هوشیار، بصیر و آگاه به زمان خود بود و برای دفاع از حریم ولایت و امامت و ظلم ستیزی تا آخرین لحظه عمر خود ایستادگی کرد و مدافع امامت بود.
آیت الله حسینی همدانی افزود: حضرت فاطمه (س) به واقع معیار حق و باطل است،ایشان شخصیتی است که پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) به جای خانه نشینی و تعزیت به وظیفه الهی خویش عمل کرده و با حضور در اجتماع، رهبری دفاع از ولایت را بر عهده گرفت و برای رسیدن به هدف خود راه های مختلفی را طی کرد.
هر یک از القاب حضرت اسراری دارد
نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه با بیان اینکه عقل انسان از توصیف نام آن حضرت و القاب ایشان متحیر است، اظهار داشت: هر یک از القاب حضرت فاطمه (س) ویژگی و اسراری دارد و در آیات متعددی به معصومه بودن ایشان اشاره شده و روش زندگی ایشان نیز دلیلی دیگر بر معصوم بودن آن بزرگوار است.
وی با اشاره به ویژگی های انحصاری دخت پیامبر اکرم (ص)، تصریح کرد: یکی از ویژگی های بارز آن حضرت علم ایشان است و خطبه فدک نیز بهترین شاهد این علم می باشد و در این خطبه معارفی نهفته است که باید به آنها پرداخت زیرا چراغ راهی برای ما است.
اصول استقرار جامعه اسلامی را باید از حضرت زهرا آموخت
آیت الله حسینی همدانی افزوذ: برای استقرار جامعه اسلامی باید آگاهی بخشی، زمان شناسی، آرمان گرایی، قاطعیت، منحرف نشدن از اصول را از آن حضرت آموخت. ایشان برای منحرف نشدن جامعه به قرآن و عترت در کنار یکدیگر تاکید دارد.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه حضور در مجالس ائمه باید منجر به عمل به سیرت زندگی آن بزرگواران باشد در غیر این صورت به مقصد والا نخواهد رسید، تصریح کرد: باید همه ابعاد زندگی این بزرگواران سرلوحه زندگی همه مسلمانان و شیعیان قرار گیرد.


نظر شما