۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱۴:۰۵

به مناسبت روز جهانی بنا ها و محوطه های تاریخی/

تهرانگردی عصرانه از بناهای تاریخی تهران قدیم برگزار می شود

تهرانگردی عصرانه از بناهای تاریخی تهران قدیم برگزار می شود

تهران- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: به مناسبت گرامیداشت روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی (۲۹ فروردین) گشت عصرانه تهران قدیم برای عموم علاقمندان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، رجبعلی خسروآبادی ضمن تاکید بر لزوم افزایش آگاهی عمومی در موضوعات مرتبط با میراث فرهنگی اظهار داشت: برگزاری فعالیت‌هایی مانند تورهای فرهنگی، کارگاه های آموزشی و مسابقات موضوعی با حوزه میراث فرهنگی می توانند صیانت از میراث فرهنگی را به مطالبه جدی آحاد جامعه بدل کند.

این مسئول با اظهار آنکه مرمت بدون احیای نمی تواند تضمینی برای حفظ بناها و محوطه های تاریخی باشد افزود: ایجاد کاربری مناسب همراه با تبیلغات برای حضور گردشگران، راهکاری اساسی در جلوگیری از تخریب و تجاوز به حریم آثار تاریخی است.

وی روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی که در تقویم ملی ایران مصادف ۲۹ فروردین ماه است را فرصتی مناسب برای یادآوری داشته های فرهنگی و تاریخی همشهریان از تهران مدرن دانست و گفت: تلاش ما برای توسعه فضاهای شهری در کنار حفظ و حراست از آثار تاریخی تهران است.

گفتنی است؛ در گشت عصرانه تهران قدیم شهروندان از مجموعه فرهنگی تاریخی دارالفنون، خانه تاریخی امام جمعه و کاخ گلستان بازدید خواهند کرد، علاقمندان برای ثبت نام با شماره تلفن ۳۳۵۴۶۷۱۳ مدیریت بافت تاریخی منطقه ۱۲  تماس حاصل کرده و یا نام و نام خانوادگی خود را به شماره ۵۰۰۰۲۰۳۰۰۰۱۰۰ پیامک کنند.

گشت نیمروزه تهران قدیم روز شنبه ۲۹ فروردین ماه راس ساعت ۱۵ از مقابل مترو امام خمینی (ره) ابتدای خیابان باب همایون آغاز می شود.

کد خبر 2534165

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha