پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۸:۴۲

وزیر اطلاعات در جهرم:

کاندیداها حق تخریب دیگری را ندارد / رقابت های انتخاباتی سالم باشد

کاندیداها حق تخریب دیگری را ندارد / رقابت های انتخاباتی سالم باشد

وزیر اطلاعات با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: کاندیداها باید جنبه های مثبت خود را تبلیغ کنند و هیچ کس حق تخریب دیگری را ندارد و باید فضای برادری و رقابت سالم حکمفرما شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام سید محمود علوی در جمع مردم شهرستان جهرم، به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال دولت ملت همدلی و همزبانی اشاره کرد و گفت: امروز وجود رهبر معظم انقلاب یک برکت است و در شرایطی که کشورما بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت و همدلی دارد امسال را سال دولت و ملت همدلی و همزبانی نامگذاری کرده اند.

وی ادامه داد: در سال جاری دو اتفاق مهم انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را پیش رو خواهیم داشت و در این رابطه باید ملت و دولت با هم همدل و همزبان در جهت برگزاری این دو رویداد مهم تلاش کنند.

وی افزود: در این رابطه کاندیداها همه باید جنبه های مثبت خود را تبلیغ کنند و هیچ کس حق تخریب دیگری را ندارد و باید فضای برادری و رقابت سالم حکمفرما شود .

وزیر اطلاعات با تاکید بر این که دولت تدبیر و امید به دنبال ایجاد وحدت ، برادری و همدلی و همزبانی در جامعه است، گفت: در کابینه دولت هم وزیر اصلاح طلب، هم اصول گرا و هم مستقل وجود دارد که دست به دست هم داده اند و با متانت و آرامش به مردم خدمت می کنند.

وی ضمن گلایه از بی حرمتی ها و بی ادبی ها در جامعه افزود: تلاش دولت بر این است که ادب در جامعه حاکم شود و دل ها به هم نزدیک شود ولو فکرها متفاوت باشد. امروز در سایه ایجاد همدلی و آرامش در همه جای کشور و دانشگاه های کشور روز دانشجو به آرامی برگزار می شود و هر کس با هر نگرشی که داشت حرف خود را به راحتی بیان می کند.

وی با تاکید براهمیت ایجاد امنیت و آرامش در جامعه برای همه اقشار مختلف مردم گفت: کسانی که در جامعه ایجاد شبهه می کنند، تهمت می زنند و دروغ می گویند راه به جایی نمی برند.

علوی افزود : امید و دلگرمی عامل حرکت است؛ پس باید با پرهیز از دروغ و تهمت در جامعه به سوی این هدف حرکت کنیم.

وی با اشاره به اینکه حکومت اسلامی وسیله ای است برای اجرای احکام اسلامی و امروز کسانی که در برای یک هدف معصیت می کنند، موفق نخواهند شد، گفت: اگر بخواهیم انقلاب و جامعه اسلامی ما سربلند باشد این عزت و سربلندی در پرتو ایمان و پایبندی به احکام شرع حاصل می شود.

وی با اشاره به سابقه علمی و مبارزاتی مردم شهرستان جهرم گفت: این شهرستان از پیشتازان مبارزه در مسیر آزادی و استقلال ایران اسلامی و مبارزه با استبداد بوده است.

وی همچنین به نقش مردم این شهرستان در پیروزی انقلاب اسلامی و نیز هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت : تقدیم یک هزار و 200 شهید در عرصه های نبرد حق علیه باطل گواه این ادعاست.

کد خبر 2565268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha