۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۳۹

نامه تبریک رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان به علی کفاشیان

نامه تبریک رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان به علی کفاشیان

رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان طی نامه‌ای انتخاب علی کفاشیان به عنوان نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا را به وی تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کریم کرام الدین، رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان در نامه ارسالی خود به علی کفاشیان نوشت: جا دارد تا از این فرصت استفاده کرده و انتخاب شما به عنوان نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا را تبریک بگویم.

وی در ادامه افزود: من از شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم زیرا انتخاب شما بر اساس علاقه‌‎تان به توسعه فوتبال بوده است. 

رئیس فدراسیون افغانستان گفت: اطمینان دارم که شما در راستای توسعه و رشد فوتبال جهان علی الخصوص در سطح آسیا تمام تلاش خود را خواهید کرد و بدانید که در این راستا ما نیز از شما حمایت می‌کنیم.

کریم کرام الدین در پایان نامه نوشت: آرزوی بهترین‌ها را در پست جدید و فتح قله‌های موفقیت را برایتان دارم.

به گزارش مهر، پنجشنبه گذشته و در جریان برگزاری بیست‌ و ششمین کنگره فوتبال آسیا در منامه بحرین، انتخابات هیات رئیسه کنفدراسیون فوتبال آسیا انجام شد و طی آن علی کفاشیان به عنوان نایب رئیس AFC در منطقه آسیای میانه انتخاب شد. این انتخاب در حالی انجام شد که  کفاشیان برای احراز پست نایب رئیسی AFC در منطقه آسیای میانه (منطقه مرکزی) هیچ رقیبی نداشت و بدون برگزاری انتخابات، نایب رئیسی‌اش در کنفدراسیون فوتبال آسیا قطعی شد.

کد خبر 2571904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha