به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی زینیوند در نشست خبری که روز دوشنبه برگزار شد، اظهار کرد: قانون تاسیس مدارس غیردولتی به عنوان یک سیاست راهبردی در زمینه ایجاد مشارکت در آموزش و پرورش بوده است که در سال ۷۸ این قانون به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
وی افزود: بر مبنای همان نگاه همه دولت ها پس از انقلاب اسلامی برای مشارکت مردم برنامه مفصلی داشتند که به تناسب نگرش ها اجرا می کردن. و همه دولت ها معتقد بودند باید از ظرفیت مردم برای ارتقای آموزش و فرهنگ استفاده کرد که نگاه دکتر روحانی در دولت تدبیر و امید همین بوده است.
مدیر کل سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: مدارس غیردولتی با هدف تقویت بنیه علمی دانش آموزان راه اندازی شده است و ما دو نوع فوق برنامه در مدارس داریم که یکی از فوق برنامه ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۲:۳۰ است که در قالب برنامه درسی اجرا می شود و یک فعالیت فوق برنامه دیگر در راستای تقویت بنیه دانش آموزان تحت عنوان ربوکاپ برگزار می شود.
وی یادآور شد: سال های گذشته در فعالیت های فوق برنامه مدارس خیلی سازماندهی وجود نداشت اما امسال ما فعالیت فوق برنامه را تفکیک کرده ایم و در قالب الگوی شهریه مشخص شده است و رسما مدارس باید برنامه ها را به کارگروه الگوی شهری اعلام کنند.
زینی وند بیان کرد: مدارس دارای اقدامات خاصی هم هستند که تعریف مشخصی دارند و مدارس حق دریافت شهریه هنگام ثبت نام برای فعالیت های خاص را ندارند.
وی افزود: سال گذشته برخی از مدارس تخلفاتی داشتند که منجر به لغو ابلاغ مدیر شد و برخی از گزارشات مبنی بر دریافت شهریه ۲۰ میلیونی را هم ما پیگیری کردیم و موسس آن مدرسه اذعان کرد اگر این گزارش واقعی باشد من خود مدرسه را می بندم.
زینی وند تاکید کرد: ۹۰ مدرسه گزارش شده بود که پیش ثبت نام دریافت کرده بوده اند و با نظارت ما متوجه شدیم ۱۳ مدرسه وجه ثبت نام خیلی بالایی دریافت نموده اند که بالاترین آن ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و یک مدرسه ۸ میلیون دریافت کرده بود.
مدیر کل مدارس سازمان مدارس غیردولتی گفت: برخی از مدارس غیر دولتی از نظر کیفیت بخشی نیز نیازمند توجه خاصی هستند. همه اداره کل ها را موظف کرده ایم تا معلمانی که دوره کتاب جدیدالتالیف ندیده باشند، حق حضور در مدارس را ندارند.
وی افزود: معلمانی که کمتر از ۳ سال در مدارس دولتی سابقه تحصیل دارند موظف هستند تمام دوره های ضمن خدمت را بگذرانند و برخی از مدارس را شناسایی کرده ایم که به لحاظ آموزشی و پرورشی ضعف دارند و آنان سه سال تحت نظر ما هستند تا بهبود کیفیت دهند، در غیر این صورت با مدرسه برخورد خواهد شد.
به گفته زینی وند، کارگاه پژوهشی برای کیفیت بخشی مدارس با حضور اساتید دانشگاه فرهنگیان در سازمان مدارس غیردولتی تشکیل شده است.
وی یادآور شد: یک کارگروه برای تدوین شاخص های درجه بندی مدارس غیردولتی از لحاظ عملکرد آموزشی، پرورشی، مالی و اداری تشکیل شده است که تا پایان مهرماه این شاخص ها اعلام می شود.
زینی وند بیان کرد: میانگین نمرات نهایی دانش آموزان مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۹۲-۹۱، ۹۳-۹۲، رتبه اول تا ۱۰ را داشته اند.
مدیر کل سازمان مدارس غیر دولتی یادآور شد: تلفن نظارت مدارس غیردولتی ۸۲۲۸۴۲۵۵ است که خانواده دانش آموزان اگر اعتراضی دارند بتوانند با این شماره تلفن تماس حاصل نمایند.
نظر شما