به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کردستان اظهار داشت: امسال با بحران کم آبی رو به رو هستیم و از این رو امکان شیوع بیماری های واگیر همچون وبا وجود دارد.
وی افرود: در راستای مقابله با بحران و کنترل بیماری ها تمامی دستگاه های اجرایی استان باید به صورت جدی و با برنامه ریزی مناسب در صحنه حاضر باشند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: همچنین تامین آب شرب مناطق روستایی و مناطق منفصل شهری نیازمند برنامه ریزی مسئولان و کارشناسان این حوزه است.
آشناگر یادآور شد: در حال حاضر در مناطق منفصل شهری همچون نایسر هدررفت آب وجود دارد و باید راهکارهای لازم برای جلوگیری از هدر رفت آب اتخاذ شود.
وی ادامه داد: توزیع آب به وسیله تانکرهای غیر مجاز و بهداشتی در مناطقی همچون نایسر قابل قبول نیست و دستگاه های مرتبط باید در این خصوص هر چه سریعتر اقدام کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: دستگاه متولی باید اقدام به ایجاد شیرهای آب شرب عمومی در معابر نایسر کند تا مردم بتوانند از آب آشامیدنی سالم استفاده کنند و این کار باعث سوء استفاده افرا د و توزیع آب به وسیله تانکر می شود.
آشناگر در ادامه سخنان خود اظهار داشت: منطقه اورامان مکان گردشگری استان است و براساس بررسی های دانشگاه علوم پزشکی آب این منطقه کلرزنی نشده و در صورت آلوده بودن آب آن علیه مسئول خاطی اعلام جرم می شود.
وی افزود: اولویت کاری دستگاه های اجرایی باید خدمات رسانی باشد به خصوص در شریط بحران و دستگاه هایی اجرای باید در کمترین زمان این مشکل را حل کنند.


نظر شما