علی فاضلی در گفتگو با مهر از تداوم برگزاری جلسات سازمان امور مالیاتی با اتاق اصناف ایران خبرداد و گفت: هنوز توافق مالیاتی جامع میان اصناف و سازمان امور مالیاتی انجام نشده و اگرچه افزایش مالیات از سوی سازمان امور مالیاتی ۲۰ تا ۲۵ درصد تعیین شده است اما اصناف این عدد و ارقام را قبول ندارند؛ بنابراین چانهزنی ادامه دارد.
رئیس اتاق اصناف ایران افزود: پیشنهاد مشخص اتاق اصناف ایران این است که برای درآمدهای بالای ۳ میلیون تومان ۱۴ درصد مالیات تعیین شود، درحالی که سازمان امور مالیاتی این رقم را قبول ندارد اما پیشبینی میشود که هفته آینده، توافق نهایی با سازمان امور مالیاتی حاصل شود.
وی تصریح کرد: منتظریم تا هفته آینده، در این جلسه بتوانیم توافق نهایی را حاصل کنیم، چراکه به نظر میرسد باید توافقی حاصل شود که حوزه اصناف و واحدهای صنفی، توانایی پرداخت آن را داشته باشند، این در حالی است که اصناف شفاف ترین بخش اقتصاد در حوزه پرداخت مالیات هستند و کمترین فرار مالیاتی در آنها دیده می شود.
به گفته فاضلی، سال گذشته توافق شده بود که درآمد تا سقف یک میلیون تومان مشمول ۴درصد مالیات، سه میلیون تومان مشمول ۹درصد مالیات و درآمدهای سه میلیون تومان به بالا هم مشمول ۱۴ درصد مالیات بشوند اما سازمان امور مالیاتی تقاضای افزایش به ۲۵ درصد را دارد.
نظر شما