۲۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳

استاندار عنوان کرد:

ظرفیت گیاهان دارویی درکهگیلویه وبویراحمد مغفول مانده است

ظرفیت گیاهان دارویی درکهگیلویه وبویراحمد مغفول مانده است

یاسوج - استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: استفاده از ظرفیت گیاهان دارویی در این استان مغفول مانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید موسی خادمی در نشست کارگروه گیاهان دارویی استان افزود: گیاهان دارویی در استان دارای مزیت های متعددی است که باید با برنامه ریزی مناسب احیا و توسعه یابند.

وی نفت و گیاهان دارویی را دو ظرقیت مهم استان بیان کرد و گفت: مدیریت نفت خارج از حیطه استان است و در چرخه اقتصادی استان هم تاثیر سازنده ای ندارد، اما گیاهان دارویی که مدیریت آن در دست ما می باشد، نباید چنین سرنوشتی پیدا کند.
 

خادمی بیان داشت: از حوزه گیاهان دارویی کهگیلویه و بویراحمد حمایت جدی می شود و اقدامات لازم برای رونق هر چه بیشتر آن نیز انجام خواهد شد.

استاندار تاکید کرد: لازم است سند راهبردی توسعه گیاهان دارویی استان تا سه ماه آینده تهیه و تدوین شود.

وی افزود: در این سند باید چشم انداز و هدف گذاری کشت، فرآوری و انواع تولیدات به دست آمده از گیاهان دارویی استان در قالب یک برنامه عملیاتی و کاربردی تعیین گردد.

خادمی اظهار داشت: لازم است وظایف هر یک از دستگاه های اجرایی در این سند مشخص و ظرفیت و امکانات نهادهای مختلف دولتی استان برای تحقق مطلوب این سند به کار گرفته شود.

استاندار گفت: دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و تحقیقاتی، منابع طبیعی، محیط زیست، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و دیگر دستگاه های اجرایی همکاری های خود را برای توسعه گیاهان دارویی و صنعتی کردن آن برای تولید، اشتغال و صادرات ارائه دهند.
 

خادمی اظهار داشت: ساخت و راه اندازی باغ گیاه شناسی استان در یاسوج ضروری است، زیرا علاوه بر معرفی انواع گیاهان دارویی استان به مردم سایر نقاط کشور جنبه توریستی و آموزشی نیز دارد.

 

کد خبر 2782040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha