پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۳

حجت الاسلام رفیعی:

دشمنان در رواج برخی ناهنجاری‌ها در کشور موفقیت نسبی داشته اند

دشمنان در رواج برخی ناهنجاری‌ها در کشور موفقیت نسبی داشته اند

قم - عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با بیان اینکه دشمنان گاهی در رواج ناهنجاری‌های اخلاقی در کشور موفقیت داشته‌اند گفت: متأسفانه مسئولان در همه دولت‌ها آنطور که باید و شاید به این مسئله توجه نکرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه تفسیر قرآن که در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد اظهار داشت: چندین هزار ماهواره و سایت به ترویج مسائل خلاف اسلام می‌پردازند تا کانون خانواده‌ها را سست کنند.

وی افزود: یکی از این مسائل ترویج ازدواج سفید و جشن طلاق است در صورتی که ازدواج سفید اشاعه روابط نامشروع در جامعه است.

استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: ترویج ارضای جنسی از راه‌های حرام یکی دیگر از کارهایی است که این رسانه‌ها که توسط سلطنت طلب‌ها و بهایی‌ها اداره می‌شوند ترویج می‌کنند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دشمنان گاهی در رواج این ناهنجاری‌های اخلاقی در کشور موفقیت نسبی هم داشته‌اند گفت: اما متأسفانه مسئولان در همه دولت‌ها آنطور که باید و شاید به این مسئله توجه نکردند و آنقدر غرق در مسائل و درگیری‌های سیاسی هستیم که مسائل فرهنگی و ازدواج و ... فراموش شده و انرژی برای این کار باقی نمانده است.

وی در ادامه تندزبانی را یک آسیب مهم برای فروپاشی خانواده‌ها ذکر کرد و ادامه داد: زن و مرد باید با یکدیگر مهربان باشند و بدزبانی نکنند زیرا گاهی تندزبانی‌‌ها به افشای راز طرفین می‌انجامد همان طور که قرآن در داستان زنان نوح و لوط خیانت آنان را افشای راز همسرانشان معرفی می‌کند.

حجت الاسلام رفیعی ادامه داد: یکی از زنان پیامبر نیز وقتی راز ایشان را فاش کرد یک سوره در قرآن به نام تحریم برای همین موضوع نازل شد و پیامبر(ص) از این ماجرا آنقدر ناراحت شدند که زنان را بر خود تحریم کردند.

وی اضافه کرد: همان طور که حریم خانه حفاظ دارد باید برای حریم خانواده نیز پنجره و حفاظ بگذاریم تا گناه وارد آن نشود.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ادامه داد: خشونت در خانواده نیز یکی دیگر از مسائلی است که جامعه را تهدید می‌کند که نمونه‌های تاریخی آن نیز در ماجرای حسادت برادران حضرت یوسف(ع) به وی و قابیل و هابیل رخ داده است.

وی با بیان اینکه سوء ظن یکی دیگر از مسائل تهدیدکننده کانون خانواده است، اظهار داشت: برخی با استناد به قرآن همسرانشان را کتک می‌زنند در صورتی که این عبارت قرآن برای تمرد زن در زمینه حجاب و عفاف است وگرنه خود قرآن از سوء ظن مذمت کرده است.

حجت الاسلام رفیعی تأکید کرد: بدخلقی و تندخویی موجب طرد فرزندان و بروز ناهنجاری در آنان می شود.

کد خبر 2786809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha