۹ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱

طرح «مطالعه‌ تابستانه‌ کتاب» در ۳کتابخانه‌عمومی شیراز اجرا می شود

طرح «مطالعه‌ تابستانه‌ کتاب» در ۳کتابخانه‌عمومی شیراز اجرا می شود

شیراز- تابستان امسال برای سومین سال متوالی سه کتابخانه‌ها‌ی عمومی شیراز با طرح «مطالعه‌ تابستانه‌ کتاب» به استقبال اعضا و مراجعین علاقه‌مند به کتاب و کتابخوانی می‌روند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کتابخانه های عمومی فارس، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با بیان این مطلب گفت: این طرح می تواند راهی برای ترغیب دانش‌آموزان و دانشجویان به مطالعه‌ی کتاب‌های غیردرسی باشد.

سید محمدامین جعفری حسینی بیان کرد: در دو سال گذشته کتابداران، بر اساس این طرح، ابتدا کتابهای جذاب و پُرمخاطب را برای رده های سنی مختلف در موضوعات متفاوت، مشخص کرده و در قفسه‌ای مجزا قرار می دهند و پس از اطلاع رسانی، از افراد علاقه‌مند برای شرکت در این طرح، ثبت نام کرده و در پایان تابستان، نفرات برتر که امتیاز بیشتری کسب کرده اند انتخاب و تقدیر می شوند.

وی افزود: نفرات برتر بر اساس کیفیت نظراتشان در پایان مطالعه‌ هر کتاب، امتیاز بیشتری کسب می‌کنند و درنتیجه شانس بیشتری برای دریافت جوایز و برنده شدن در این طرح را خواهند داشت.

مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس با اشاره به اهمیت و ضرورت ساماندهی و مدیریت هدفمند  اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان با کتاب و حضور در کتابخانه‌ها، فرصت سه ماهه‌ تابستان را برای جذب حداکثری افراد به برنامه های کتابخوانی مغتنم دانست و ابراز امیدواری کرد که نیاز به مطالعه در میان همه‌ افراد و اقشار جامعه نهادینه شده و به مهمترین ویژگی سبک زندگی آنها بدل شود.

جعفری حسینی تصریح کرد: این طرح که هم اکنون برای سومین سال پیاپی در کتابخانه ‌ی عمومی رئیسی اردکانی در حال اجراست، در سالهای گذشته با همّت کتابداران این کتابخانه و کتابخانه‌ی عمومی سعدی با هدف ایجاد انگیزه در افراد، برای مطالعه‌ کتب غیردرسی و بالارفتن سرانه‌ی مطالعه اجرا شده است و کتب رده ۱۰۰ (روانشناسی) و رده ۶۰۰ (فنون) بیشترین طرفدار را داشته اند.

این طرح در کتابخانه‌ها‌ی عمومی رئیسی اردکانی، ابوریحان و عبدالله خفیف اجرا می شود.

کد مطلب 2847999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha