به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ تقی حسینی ظهر چهارشنبه در سلسله نشستهای تخصصی شهر اندیشی که با موضوع اعتیاد بحران فردی یا شهری برگزار شد با بیان اینکه در حال حاضر بر خلاف باور عموم جامعه ۶۳ درصد از معتادان استان اصفهان شاغل هستند اظهار داشت: همچنین باید یادآور شوم که اعتیاد در بین ورزشگاران به دلیل باورهای غلط در مورد نیروزا بودن مواد مخدر، شیوع پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان اصفهان ۵ محله مشکل ساز در حوزه مواد مخدر داریم، افزود: ۸۰ درصد از آسیبهای اجتماعی در این محلات اتفاق میافتد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه تغییرات بافت شهری میتواند در کاهش آسیبهای اجتماعی و به ویژه مصرف مواد مخدر تاثیرگذار باشد، افزود: از این رو برای نمونه با ایجاد خیابان وحید حجم زیادی از آسیبهای اجتماعی در محلات اطراف این خیابان کاهش یافت.
وی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد معتادان استان اصفهان دیگران را در گرایش به اعتیادشان مقصر می دانند، گفت: در این زمینه باید یادآور شوم که تغییر الگوی مصرف به ویژه در بین جوانان و دانشجویان بسیار نگران کننده است.
سرهنگ حسینی با اشاره به اینکه استان اصفهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر نزدیک به ۱۶ هزار شهید و جانباز تقدیم کرده است، گفت: تمام تلاش ما علاوه بر پیشگیری و جلوگیری از ورود مواد مخدر به استان در راستای برگرداندن اعتیاد به سمت مواد مخدر سنتی است چرا که اعتیاد به این مواد هزینهها و آسیبهای کمتری را به جامعه تحمیل میکند.
وی با بیان اینکه دغدغه ۸۰ تا ۹۰ درصد از جمعیت استان اصفهان مبارزه با مواد مخدر است، ابراز داشت: در این راستا باید توجه داشت که در برخی از محلات شهر و شهرکهای اقماری و حاشیه شهر باید کار فرهنگی و شهرسازی در راستای ارتقای سطح اوقات فراغت صورت پذیرد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان ادامه داد: البته باید یادآور شوم که استان اصفهان نسبت به سایر استانهای دیگر در حوزه مواد مخدر فوقالعاده سالمتر است.
نظر شما