پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۰۹

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه خبر داد:

پیش بینی صادارات ۴۰۰هزار راس دام زنده از استان کرمانشاه

پیش بینی صادارات ۴۰۰هزار راس دام زنده از  استان کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: پیش بینی می کنیم تا پایان سال جاری ۴۰۰ هزار رأس دام سبک از استان صادر شود.

نادر پرور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صادرات دام زنده از استان کرمانشاه که از شهریور ماه سال گذشته آغاز شده با روند بسیار خوبی درحال اجرا است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر ۱۱۶ هزار راس دام برای صادرات وارد سیستم قرنطینه شده است که عمدتا به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شوند.

پرور گفت: با تلاش های خوب پرورش دهندگان دام و ادارات ذیربط، توانسته ایم جزو استان های پیشرو کشور در امر صادرات دام سبک باشیم و علاوه بر فعالیت بالغ بر ۷۰ صادر کننده، اشتغالزایی غیرمستقیم نیز داشته ایم.

وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه در هرماه حداقل ۳۵ هزار رأس دام از استان کرمانشاه صادر می شود، درصورت عدم بروز مشکل در قیمت، بازارهای فروش و بیماری دامی، پیش بینی می کنیم تا پایان سال جاری ۴۰۰ هزار رأس دام سبک از استان صادر شود.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه دام های سالم و باکیفیت از استان به خارج کشور صادر می شود، گفت: به دلیل اعمال نظارت های بهداشتی و قرنطینه ای و همچنین استفاده از نژادهای خوب دامی برای صادرات و عدم وجود دام های بیمار در میان آنها، خوشبختانه بازار خوبی در کشورهای حوزه خلیج فارس ایجاد شده است.

پرور تصریح کرد: در این مقطع زمانی که قیمت تمام شده گوشت قرمز برای تولیدکنندگان بسیار پایین است، صادرات در این حوزه مانع از قاچاق دام شده و از سوی دیگر تولیدکننده از فروش رفتن دام خود و درآمدزایی حاصل از آن مطمئن است.

کد خبر 2849654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۷
      0 0
      صادرات در انحصار چند نفر با نفوذ است و تولید کننده و دامداران به علت گرانی علوفه زیان می کنند
    • علی ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۷
      0 0
      صادرات در انحصار چند نفر با نفوذ است و تولید کننده و دامداران به علت گرانی علوفه زیان می کنند