پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ تیر ۱۳۹۴، ۷:۴۷

مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز:

مبلغان دینی بحران کم آبی را در البرز اطلاع رسانی می‌کنند

مبلغان دینی بحران کم آبی را در البرز اطلاع رسانی می‌کنند

کرج - مدیرکل اداره کل تبلیغات اسلامی البرز یکی از وظایف مبلغان دینی در ماه مبارک رمضان را اطلاع رسانی در مورد بحران کم آبی اعلام کرد.

حجت الاسلام سید عباس مسعودی در گفتگو با مهر با اشاره به بحران کم آبی در استان، اظهار کرد: صرفه جویی در مصرف آب باید در جامعه نهادینه شود چرا که اسراف، عملی غیراخلاقی و مورد نکوهش در آیین های الهی است.

وی افزود: امروزه مساله کمبود آب در کشور به یک بحران جدی تبدیل شده  و کمبود آب به ضرر جامعه و محصولات کشاورزی است.

مدیر کل تبلغات اسلامی البرز ادامه داد: وقتی مومنان می توانند با یک لیوان آب وضو بگیرند چرا در طول وضو گرفتن شیرآب را باز می گذارند که حدود ۱۰ لیوان آب اسراف شود.

یکی از اصول مهم در زندگی انسان بهره‌ وری صحیح از مواهب الهی و منابع نعمت است

حجت الاسلام مسعودی گفت: اگر شهروندان البرزی به شعائر دینی توجه کنند و روزانه فقط ۱ لیوان آب صرفه جویی کنند در طول شبانه روز حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار لیوان در استان البرز صرفه جویی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: متاسفانه عده ای، بی مبالات و بی پروا، الگوی مصرف را رعایت نکرده و این ماده حیاتی را بی جهت تلف می کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: اصولا نگاه قرآن به مسائل اقتصادی نگاهی در راستای بهره ‌وری مناسب و درست از امکانات و وسایلی است که خداوند در اختیار بشر به‌ طور مستقیم و یا با تولید و کار قرار داده است و از این ‌رو از مردم می‌خواهد که هر چیزی را درست و به شکل مناسب مورد استفاده قرار داده و از اسراف خودداری کنند.

وی با اشاره به برخی جنبه‌های سبک زندگی از نظر اسلام اشاره کرد و افزود: یکی از اصول مهم در زندگی انسان بهره‌ وری صحیح از مواهب الهی و منابع نعمت است.

حجت الاسلام مسعودی بیان کرد: در حقیقت از نظر اسلام و قرآن، اعتدال در مصرف و میانه ‌روی و صرفه‌جویی به‌ معنای مصرف درست و متناسب، اصلی اساسی و از اصول نخستین اقتصاد اسلامی است که مومنان برای دست‌یابی به کمال شخصی و جمعی و امت اسلامی برای رسیدن به جامعه نمونه و برتر باید آن‌ را در نظام اقتصادی خویش در نظر گیرند.

کد خبر 2856135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha